Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Bot hakkında tavsiye

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Bajaj Discover 125ST
    Öncelikle merhabalar kışlık için bot almayı düşünüyorum kısa model olanlardan bütçem çok fazla değil.Rockwell,yds arasında kaldım sahibindende baktığımda ise daniesenin,forma'nın ve tcx'in modelleri var sizler hangi markayı önerirsiniz(sıfır rockwell almaktansa ikinci el tcx tarzında ?)

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

İkinci el ben giyemem ama YDS çok övülüyor. Bence alınabilir

Kural [ Z ] - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bkz. İmza =>
    YDS' nin yazlık kısa ve kışlık uzun botunu kullanıyorum. Yazlık bot 5 yaşını doldurdu,

-"Hem seni kaç kere kazadan tam hasarsız kurtardım, 110 km/h ile yolda sürüklendin üstüm doğru dürüst çizilmedi bile. Benim birşeyim yok, niye yenime bakıyorsun " diye bana üzgün üzgün bakıyor.

YDS öneririm
    Archidraw bunu beğendi.

Motosikleti
    Bajaj Discover 125ST
    Alıntı oktayakgoz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İkinci el ben giyemem ama YDS çok övülüyor. Bence alınabilir
    İkinci el giymek benim için sorun değil ben şöyle düşünüyorum sıfır deri bot giymektense ikinci el goretex bir bot giysem daha iyi olmaz mı ?

YAHYaONUR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Pulsar 200 NS/ Yamaha tracer 700
    Geçen günde bir başlıkta konuşulmuştu hatırlatayım tekrar, mutlaka ayağınıza giyip şöyle bir yürüyün bi süre kalsın ayağınızda, kesinlikle rahat edebildiğiniz bir bedenini alın. Misal benim ayağım ufaktır biraz 40 numara spor ayakkabı giyiyiorum ama tcx in spor model uzun botlarının 43 numarasını giyince rahat edebildim.

2. el bende bakıyorum, insanların motosiklet botunu çokda fazla yıpratabileceklerini düşünmüyorum açıkcası, halı saha kramponu gibi bir şey değil bu. Zaten çok sayıda insan bir heves motorunu ekipmanlarını satın alıp pek de bu işin kendilerine uygun olmadığını fark edince yarı fiyatına satıyorlar.

Sen gerçi kısa bot yazmışsın ama Dainese R Trq-Tour Gore-Tex modeli benim çok hoşuma gidiyor. 800 lira gibi bir fiyata alınabilir 2. elde.

Motosikleti
    X-Max 250
    TCX kullanıyorum, işe geldiğimde çıkarmam gerekmiyor, aşırı rahatsız olmamakla beraber spor ayakkabı konforu da beklememek lazım. İkinci el ayakkabı ayakta sıkıntı yaratabilir diye düşünüyorum.

E.Yzr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    R25 Abs, CRF 250L
    Bende rockwelin kısa botu var,1 senedir giyiyorum. Size de tavsiye ederim. İkinci el alacaksanız mantar vs durumunu sorun.

Motosikleti
    KTM Duke 390 - 2017
    Alıntı E.Yzr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bende rockwelin kısa botu var,1 senedir giyiyorum. Size de tavsiye ederim. İkinci el alacaksanız mantar vs durumunu sorun.
    Ben o botun kahverengi olanını beğenmiştim. Ayak burkulmalarına kırılmalrına iyi gelir mi kaza anında falan?

Motosikleti
    R25 Abs, CRF 250L
    Hocam bendekinde burun,topuk ve aşil tentonunda ımpactech koruma var. O kahverengi olanda sanırım yoktu

Motosikleti
    KTM Duke 390 - 2017
    Hocam bendekinde burun,topuk ve aşil tentonunda ımpactech koruma var. O kahverengi olanda sanırım yoktu
    https://www.rockwellboots.com/produc...afe-racer-sand

şunu kastettim ama.

Motosikleti
    Bajaj Discover 125ST
    O da aklımda ama bir tanıtım videosu altında kullanan bir kişinin yorumu düşündürdü beni botun su geçirdiğini yazmış

berk_cglr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ducati m696 - yzf R 25 abs
    Alıntı 10Ridvan10 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    O da aklımda ama bir tanıtım videosu altında kullanan bir kişinin yorumu düşündürdü beni botun su geçirdiğini yazmış
    büyük ihtimal benim yorumumdur rockwell dna botun tanıtım filmindeki yorumsa

bugun ki yağmurda bile komple su içindeydi ayağım tam vites koruması var onun oralardan alıyor file ayakkabıdan farkı yok ki 1 sene bile dolmadı aldığım firmada üreticide hiç bir konuda yardımcı olmadı ben soran kim varsa alma diyorum net.

Motosikleti
    2022 DL650A
    Rockwell de ne yahu!? YDS al, sonra bize dua et...

Motosikleti
    Bajaj Discover 125ST
    Alıntı berk_cglr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    büyük ihtimal benim yorumumdur rockwell dna botun tanıtım filmindeki yorumsa

bugun ki yağmurda bile komple su içindeydi ayağım tam vites koruması var onun oralardan alıyor file ayakkabıdan farkı yok ki 1 sene bile dolmadı aldığım firmada üreticide hiç bir konuda yardımcı olmadı ben soran kim varsa alma diyorum net.
    Aynen hocam sizin yorumunuzmuş o zaman kafadan eliyorum o zaman sizin düşünceniz nedir yds mi alayım yoksa ikinci el gore-tex korumalı bir bot mu alayım ?

YDS baya kullanan var kötüleyen kimse görmedim. TCX goretex çizme kullanıyorum hem rahat hem 4 mevsim giyilebiliyor. İkisininde pişman edeceğini sanmam.

Koruma kısımlarını karşılaştır. Taban geriye doğru katlanmamalı, bilek kısmı yanlara doğru katlanmamalı. Bunlar önemli.

Günlük kullanacaksan giyip çıkarması pratik ve hafifte olmalı tabi. Yoksa robocop gibi yürürsün sokakta

Motosikleti
    R25 Abs, CRF 250L
    https://m.n11.com/rockwell-rev-20-wp...otu-P365056281
    Hocam ben de bu var. 1 senedir giyiyorum. O kadar yağmurda hiç su almadı.Yazın terletiyor,çorabım nemli oluyor,onun dışında memnunum ben

rollcycle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    R1250GS ADV
    Öncelikle merhabalar kışlık için bot almayı düşünüyorum kısa model olanlardan bütçem çok fazla değil.Rockwell,yds arasında kaldım sahibindende baktığımda ise daniesenin,forma'nın ve tcx'in modelleri var sizler hangi markayı önerirsiniz(sıfır rockwell almaktansa ikinci el tcx tarzında ?)
    Forma ve Tcx ikiside oldukça başarılı. Ne alırsanız alın eğer motosiklet üzerinde kullanacaksanız mutlaka en13634 sertifikası bulunan dünya üzerinde geçerliliği olan bir bot alın. Adı motosiklet botu diye sertleştirilmiş mukavva ile kunduracıların ürettiği botları almayın. Bot ikinci elde nasıl olur bilmiyorum ama eğer yabancı birinden alırsanız aldıktan sonra mutlaka içini dezenfekte edin.

Motosikleti
    Bajaj Discover 125ST
    Alıntı rollcycle adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Forma ve Tcx ikiside oldukça başarılı. Ne alırsanız alın eğer motosiklet üzerinde kullanacaksanız mutlaka en13634 sertifikası bulunan dünya üzerinde geçerliliği olan bir bot alın. Adı motosiklet botu diye sertleştirilmiş mukavva ile kunduracıların ürettiği botları almayın. Bot ikinci elde nasıl olur bilmiyorum ama eğer yabancı birinden alırsanız aldıktan sonra mutlaka içini dezenfekte edin.
    Tcx in jupiter evo modelini buldum uygun fiyata 4mevsim diye geçiyormuş su geçirmez gore-tex bu model hakkında bilginiz varmı ?

berk_cglr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ducati m696 - yzf R 25 abs
    Alıntı nyk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    YDS baya kullanan var kötüleyen kimse görmedim. TCX goretex çizme kullanıyorum hem rahat hem 4 mevsim giyilebiliyor. İkisininde pişman edeceğini sanmam.

Koruma kısımlarını karşılaştır. Taban geriye doğru katlanmamalı, bilek kısmı yanlara doğru katlanmamalı. Bunlar önemli.

Günlük kullanacaksan giyip çıkarması pratik ve hafifte olmalı tabi. Yoksa robocop gibi yürürsün sokakta
    su geçirmeyen :D bilindik marka onaylı koruması olan bir bot bakıcağım büyük ihtimal alpinestar ya da forma vs alırım araştırıyorum bakalım uzun ve su geçirmemesi çok çok önemli benim için

Motosikleti
    2022 DL650A
    Tcx in jupiter evo modelini buldum uygun fiyata 4mevsim diye geçiyormuş su geçirmez gore-tex bu model hakkında bilginiz varmı ?
    Ben 2,5 senedir kullanıyorum, birinci senesinden sonra çok yoğun yağış ve/veya 20-30dk'dan uzun sürüşlerde su geçirmeye başladı. 4 mevsim değil de yaz + baharlar için (o da aşırı yağmur yoksa) işe yarar. Genel olarak Goretex tüm ürünler belli bir süre sonra su geçirmeye başlıyor. Garanti istiyorsanız deri ürün kullanacaksınız...

Çok yağmur olduğu zaman yaz bile olsa, TCX yerine kışlık YDS deri çizmemi kullanıyorum...

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)