Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Bot hakkında tavsiye

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Honda Cb500f & SYM Joymax Z+
    TCX Jupitor Evo'yu 3 senedir her kış + yağmurlu günlerde kullanıyorum. Bir tarafını kesmişim bir şekilde, oradan biraz su alıyor. Diğer tarafta sorun yok şimdilik.
    Ama ben tüm gün kullanıyorum, motordan inince çıkarmıyorum. Günde 10-15 saat ayağımda kalıyor, dolayısıyla erken aşınmış olabilir.

Bunun yanında bot çok rahat. Hiçbir rahatsızlık vermiyor, yürüyüşte spor ayakkabı kadar rahat.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Bajaj Discover 125ST
    Alıntı pea adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    TCX Jupitor Evo'yu 3 senedir her kış + yağmurlu günlerde kullanıyorum. Bir tarafını kesmişim bir şekilde, oradan biraz su alıyor. Diğer tarafta sorun yok şimdilik.
    Ama ben tüm gün kullanıyorum, motordan inince çıkarmıyorum. Günde 10-15 saat ayağımda kalıyor, dolayısıyla erken aşınmış olabilir.

Bunun yanında bot çok rahat. Hiçbir rahatsızlık vermiyor, yürüyüşte spor ayakkabı kadar rahat.
    Bulduğum bot 2 sezon giyilmiş yorumlarda birisi zamanla su geçirdiğini söylüyor hangisi dogru ?

Motosikleti
    2022 DL650A
    Değişik yıllar ve versiyonlar olabilir. Bendekini 2017 baharda almıştım, versiyonundan emin değilim ama modelin Jupiter olduğudan eminim. %100 koruma garanisi için deri tercih edin.

Herscel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM 1290 Super Duke GT - 2021
    Alıntı YAHYaONUR adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Sen gerçi kısa bot yazmışsın ama Dainese R Trq-Tour Gore-Tex modeli benim çok hoşuma gidiyor. 800 lira gibi bir fiyata alınabilir 2. elde.
    Arkadaşın belirttiği botu 2 yıldır kışın aktif, yazın da yol, viraja gideceğimde kullanıyorum. Gayet güzel bir bot.

Kısa olarak da Dainese Dyno Pro D1 kullanıyorum. Bir hevesle aldım fakat hiç umduğum gibi olmadı. Kısacası bot giyeceğinize hiç giymiyorsunuz genelde.

bajajpulsar2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CygnusL(2015)-NS200(2015)-MT25(2020)
    araştırmadım ama yds nin koruma konusunda herhanqi bir sertifikası olduğunu sanmıyorum, alırsın uzun süre dayanır belki asıl motosiklet botlarına qöre ama kaza qeçirdiğin zaman diğerleri kadar korumayabilir.

BikeManiac - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bmw f700 gs
    bende TCX jupiter var. spor ayakkabi gibi rahat diyebilirim ve işçiliği malzemesi çok kaliteli. sağanak yağışlarda su geçiriyor. geçirmiuor diyen, saganak yagista surmemistir. hafif yagmurlarda sorun yok. zaten saganak yagislarda yagmurluk giyindigim icin, hemen bot yagmurlugunu da giyiyorum.

Adam gibi yağmurdan koruyan bot yok mu

Motosikleti
    2022 DL650A
    Alıntı BikeManiac adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bende TCX jupiter var. spor ayakkabi gibi rahat diyebilirim ve işçiliği malzemesi çok kaliteli. sağanak yağışlarda su geçiriyor. geçirmiuor diyen, saganak yagista surmemistir. hafif yagmurlarda sorun yok. zaten saganak yagislarda yagmurluk giyindigim icin, hemen bot yagmurlugunu da giyiyorum.
    Benim tecrübem de bu yönde.

Motosikleti
    Yoqhtır...
    Alıntı oktayakgoz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Adam gibi yağmurdan koruyan bot yok mu
    Var olmasına var ama 1000-1500₺ bandından başlıyor. Hal böyle olunca benim eski kafalı f/p ciler 4riders alıp pişmanlık yaşıyor

Motorda tecrübe ile sabittir.

Para = çokomel > rahatlık

Rahatlık = macera ruhu + alınacak zevk

Alınacak zevk parametresi de rahatlık ile doğru orantılıdır. Buradaki macera ruhu kişiden kişiye değişiklik gösterse de o kişi için bir sabittir. Kişinin kendisine özel pi sayısıdır diyebiliriz. Bu durumda motordan zenginler mi zevk alıyor sorusuna rahatlıkla zenginler yada gelir düzeyi yüksek Kişiler daha çok zevk alıyor diyebiliriz.

Allah'a şükür durumum iyi ama yinede yüksek fiyatlı ürünleri genelde tercih etmem. Benim için zevk fiyat performans oranı. Mesela geçen sene prosev mont almıştım 500 TL civarına kışlık on numara iş gördü.

İşini doğru yapan f/p ürünleri her zaman tercihimdir.

Motosikleti
    Bajaj Discover 125ST

Hocam birşey daha sorabilirmiyim ben spor ayakkabıda 42 numara giyiyorum bu bot ayagıma olur mu?

Motosikleti
    ......
    Alıntı 10Ridvan10 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hocam birşey daha sorabilirmiyim ben spor ayakkabıda 42 numara giyiyorum bu bot ayagıma olur mu?
    Tcx alirken normal ayakkabi numarisinin 1 numara buyugunu almani tavsiye ederim.

Veya magazada deneyin.

Motosikleti
    Honda Cb500f & SYM Joymax Z+
    Alıntı 10Ridvan10 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben spor ayakkabıda 43-43.5 giyiyorum. TCX botum da 43 numara.
    @levend84'ün de yorumuna bakarsak denemeden almamak lazım.

Motosikleti
    ......
    Ben spor ayakkabıda 43-43.5 giyiyorum. TCX botum da 43 numara.
    @levend84'ün de yorumuna bakarsak denemeden almamak lazım.
    Dostum,belirtmeyi unuttum,

Ayak yapisi tarakli ise bir numara buyugu uygun olacaktir.

Alıntı Kural [ Z ] adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    YDS' nin yazlık kısa ve kışlık uzun botunu kullanıyorum. Yazlık bot 5 yaşını doldurdu,

-"Hem seni kaç kere kazadan tam hasarsız kurtardım, 110 km/h ile yolda sürüklendin üstüm doğru dürüst çizilmedi bile. Benim birşeyim yok, niye yenime bakıyorsun " diye bana üzgün üzgün bakıyor.

YDS öneririm
    Hocam takım olarak ne aldınız mont, kask, bot, pantolon, eldiven... Maliyet ne kadar tuttu

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)