Yazik günah valla bu yasdaki bi insana bu kadar ceza cok sanki ülkedeki tek ehliyetsiz surucu .
Anladigim kadari ile ordaki yaşayanlari delirtti sonucu da bu oldu sikayet üstüne 🤔
Bence yazılmalı, ana yollarda hiç göremezsiniz ya da çok nadir görürsünüz bu tür motor süürcülerini.
Ama ara sokaklarda fink anıyorlar Ankarada.
Eminim diğer illerimizde de öyledir.
Ben özellikle Ankara polisini ara sokaklarda ve polis denetiminin az olduğu yollarda uygulama yapmaya davet ediyorum.
Kızılayda, Ulus Merkezde gerçekten çok az, çünkü oralarda yakalanacaklarını biliyorlar. Mesela Mamaktan Dikimevi kavşağa kadar serbest ama ondan sonrası polis denetimine tabii.
Girin kardeşim Mamağın, Keçiörenin, Sincanın ve diğer tüm semtlerin belli bölgelerine, yerleştirin motorlu trafik polislerinden iki üç ekip.
Caydırıcılığı olsun en azından.
Kasksız, ehliyetsiz, egzozu açık (marka model gözetmeksizin) ne kadar motosiklet sürücüsü varsa hepsine ceza yazmalarını gerçekten canı gönülden isterim.
Ve bu denetimlerin de sıkı tutulmasını isterim.
Motosikletini diğer insanları rahatsız etmeyecek ve diğer araç sürücülerini zora sokmayacak şekilde süren tüm arkadaşlarımın tekerine taş değmesin.
Diğerleri zaten bizden değil.
Konu farklı yerlere taşındı ancak söylemeden edemeyeceğim,
Sacma sapan mesleklere kadro acmak ya da vasıfsız asayiş ekipleri kurmak yerine düzgün ekipler kurulmalı.
Polisler plakasız araçları bile durdurmuyor günlük gbt limitleir doldugunda.
Allah aşkına letgo / facebook 'a bir girin, 200 cc altı motorların %70'i evraksız. Şase no kazınacaktır diyenler ayrı bir güruh. Bunların yarısı çalıntı. Eğer düzgün bir ekip bunları tespit etse , motorları elden cıkarmayı zorlaştırsa hırsızlık da azalır.
Evraksız / Şase no kazınıp verilecektir diye ilan vereni hırsızlıktan alanı da hırsızlıga teşvikten içeri atacaksın bak bakalım noluyor.
Konumuza gelecek olur isek, haberdeki apaçi arkadaş ehliyetsiz olarak araç kullandıgı için daha fazla ceza almalıydı.
bu tipi sonradan değiştirilmiş motosiklet benzeri aletleri kullananların çoğunda ehliyet bulunmaz.
polis yine insaflı davranmıştır ehliyetten yazayım yeter bu sana diye. o motorda ceza yazılabilecek daha çok şey çıkar.
ara sokaklarda soba borusu gibi egsozlarını bağırttırarak geçenlere ayrı bi düşmanlığım var.
silindir sayısı veya hacmi önemli değil, sokak arasında egsoz bağırtanların arkasından dümdüz sövüyorum. 100 metre sokak yanında koşsam geçerim, adam kesiciye sokuyo motoru.
can't be worried about that shit. life goes on man.
trafik kuralları na uymayanlara bu cezalar bi nebze caydırıcı olabilir ama çözüm değil
eğitim eğitim eğitim bu çocuğa adam gibi eğitim verilse bilinçli bi kullanıcı olsa daha yapıcı olur
kask bile takıyormuş sonuçta azcık ta olsa ışık var
Zevk meselesi sonuçta adam dişinden tırnağından artırıp CG alıyor ve zevklerine göre yapılandırıyor sonuçta zevkler ve renkler tartışılmaz bu apaçi olduğu anlamına gelmez içinde tabi apaçi olanlarıda var onlarda 4 silindir sslara akrapovic takıp trafikte makas atanlarla gözümde bi farkı yok
öbürsüleştirmeye amma meraklısınız.
kendisini ifade edecek, kendi varlığını başkalarını da fark ettirmesi için daha fazla seçenek sunmak lazım.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)