Rosso 3 herseyiyle efsane corsa kuruda daha saglam yabışıyor yere ama yağmur performansını bilemiyorum.
Rosso 3 herseyiyle efsane corsa kuruda daha saglam yabışıyor yere ama yağmur performansını bilemiyorum.
ıslakta ve kuru da deneyip görüşlerini paylaşırsanız minnettar olurum. mt09 üzerinde ki stok dunloplar istanbulun ayna gibi parlayan yollarında hiç güven vermiyor. yokuş aşağı frene dokunur dokunmaz abs devreye giriyor. düşüp motora ve kendime zarar vermeden lastiğimi değiştirmek istiyorum ama ne alacağıma karar veremedim. bütçemde düştü biraz. bugün 640tlye telefon tutucu aldım. daha 1000tl civarına disk kilidi alacağım. lastiğe de maksimum 1600-1700 kaldı. 1000tl civarlarına mitas sport force yada anlas viento sport düşünüyorum. yerli olması sebebiyle gönlümde viento sport var ama kötü bir lastikse veya beklentinin altındaysa mitas sport force üzerinde yoğunlaşacağım. viento sport hakkında anlasın sitesinde bile bir bilgi yok. google' nin bu lastikten haberi bile yok. lastik hakkında hiçbir şey bulamamak beni iyice delirtti yorumunuzu merakla bekliyorum lütfen unutmayın
ANLAS Viento' yu denemiş bulunmaktayım. Malesef ki benim bu kullanım tarzım için kesinlikle yeterli değil. Alttan halı çekmek deyimini yaşatıyor diyebilirim. ANLAS' ın CAPRA serisinden hallice bir yapısı var, seri ve agresif kullanım için yeterli bulmadım malesef. Fiyat performans için alınabilir, ama fazla birşey beklemek doğru değil.
İşin kötü tarafı ise benim hevesle beklediğim lastikler de tırt oldu. Angrypower' ın da önerisine destek, motosiklet camiasından sevdiğim bir arkadaşın da tavsiyesiyle Metzeler M7RR' yi bir şekilde bulup sipariş vermiştim. Lastikler takılıp sökülmüş, kullanılıp geri çıkarılmış halde geldi. Sinirlerime mümkün olduğunca hakim olarak lastikleri iade ettim.
Sanırım RossoIII alıp devam edicem.
Önerilere hala açığım, az kullanılmış(çok çok az) Viento isteyen varsa uyguna verebilirim
Evet arkadaşlar, alternatif yok mu? ISLAK KURU farketmeksizin yere yapışacak, performans delisi, ömrü ve fiyatı önemsiz lastik aranıyor... Olmadı iki güne Diablo RossoIII alıp takıyorum, daha fazla uğraşarak sinir bozmaya gerek yok.
o ebatlarda rosso corsa 2 daha iyi olur diye düşünüyorum.
kendi kullandığım lastikler viraj sonrası durumlar böyle.
https://i.resimyukle.xyz/CLQIBB.jpg
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)