Vites karmaşası. Bazen boşa almak istersin bire yada ikiye geçer. Birde çok yakıyor olması. Çok zoruma gidiyor bu. Fiat egea şehir içi 4,5 ortalaması var. Bizim ki cücük kadar motor şehir içi 5 den aşağı düşmüyor.
Vites karmaşası. Bazen boşa almak istersin bire yada ikiye geçer. Birde çok yakıyor olması. Çok zoruma gidiyor bu. Fiat egea şehir içi 4,5 ortalaması var. Bizim ki cücük kadar motor şehir içi 5 den aşağı düşmüyor.
Yolda önü boşken sol şeritte baygın baygın giden arabacılar..
Gereksiz yere ayaği frende olup,saçma sapan fren yaparak yavaşlayan takip mesafesini ayarlayamayan tıfıllar..
Trafikte rampada kalmak. Sürekli gaz verip vermemek durumunda kaldığım zaman ömrümden ömür gidiyor.
Erkek geyikler!
Ciftlesme zamani.
20 km lik bir yola da gitsem, rüzgarın karşıdan esmesi ve beni tokat manyağı yapması...
Ekipman giymek. Hele ki soğuk havalarda...
(Not:markete bile kask eldiven ve montsuz çıkmam)
-sağ şeritteki arabanın sağından geçerken bir speedy gonzales motorcunun, aynı arabanın solundan geçerek arabanın beni sıkıştırmasına sebep olması..
-düzgün düzgün giderken, nedense genelde belli birkaç marka motor sürücüsünün yanımdan hayalet gibi silme geçmesi.. ya bir çukurdan kaçacak olsam o sırada.. yavaşsam korna çal da kaza yapmasın insanlar..
-bizim kendimize şerit edindiğimiz malum 'şeritte' hiç yol vermeden aheste aheste giden motorcu..
-tek silindirli ve çoğu racing kılıklı(ar25,mar25), fazla bağırıp az gidebilen motorların standart dışı egzoz gürültüsü..
Benzinin bitmesi :D bitmeseydi belki bugün katil olurdum.
https://youtu.be/pwNDZrJqB_Y
full deri tulumla trafikte dolaşırken arabalar ve buna ilaveten cc motosiklet tipi ayırmaksızın sürücülerin yarışmaya çalışmaları kendi kendilerini tahrik etmeleri bi huzur verin a...
Geçen gün Beşiktaş taraflarına doğru giderken motosikletimin sol aynası gevşedi ve bir türlü sıkmadım yanımda gerekli allen anahtar yoktu maalesef ayna olmadan korka korka ve kendi kendime kızarak biliyordum gevşekti sıkmam gerekti yapmadım diye kendime kızdım
Sinyal vermeden ani hareketler yapan ve şerit değiştiren arabalar(deli gibi şerit değiştirmeden ve sinyal vermeden şerit değiştirmeden kullanırım)
Arkadan ölümüne sıkıştıran arabalar. İşin ilginç yanı trafikte veya şehiriçinde yapıyolar bunu. Yol veriyorum öndeki araca takılıyo yine ilerleyemiyo. Trafik açık olse zaten ben de basıp gidicem senin sıkıştırmanı beklemiycem ki güzel kardeşim anlamıyorum bu çabanı ben.
Yakın takip eden araçlar. Bazıları plakanın dibine kadar giriyor. Arkaya dönüp sol elimle siyeeee hareketinden sonra ilginçtir takip mesafesini korumaya başlıyorlar. Bir de bakımsız motorları kullanan canını hiçe sayan arkadaşlarımızı yolda uyarmaktan bıktım. Adam stop lambası olmadan gece karanlığında gidiyor. Ekipmansız sürenleri katmıyorum işin içine. Çok fena.
Araba sileceklerinin ayari yapilmamasi 5metre gerisindeyim beni islatiyor
1- Virajda hapşırmak
2- Geyik olsaydım, bana çarpan motorcular diye yazardım. Özellikle Haşmet
3- Sağımdan geçen her türlü araç
4- Kendini usta sanıp, aptalca manevra yapıp ileride ne yaptığını çok geç anlayan motorcular ( yok bu eğlendiriyor beni. Sanki biz salağız da bilmiyoz )
5- Arabalara kıllık yaptıkları için tüm motor kullananlara düşman kesilmesini sağlayan arkadaşlar( iğne-çuvaldız misali )
6- silme geçen saygıdeğer tüm sürücüler
7- Benimle göz kontağı kurduğu halde yine de yola çıkanlar
8- telefonla oynayıp trafiği çökerten...
9- otomobillerle aynı sigorta parasını ödemek
Yahu saymakla bitmez ama hepsi bir yana
10 - Dünyanın en pahalı yakıtını kullanıyor olmak! ( Bu maddede hemfikiriz sanırım )
1.Sinyalsiz dönüşler 2.Dibimizden geçen motosiklet kullanıcıları.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)