---------- Mesajlar birleştirildi - 12:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:30 ----------
[/COLOR]
Malesef fikrim değişmiyor. NC'nin yakıtını çıkar 5lt'ye. Şuanki satışının 10da 1'ni yapamaz.
15000km, 1 sene Tracer kullandım, hızlanırken üzerinde tutunmak için uğraşıyorsanız gaz kontrolünüzün yeterli seviyede olmadığını ya da kullandığınız sürenin alışmaya yeterli olmadığını düşünüyorum . Atik bir motoru kullanmak trafikte yüksek hızlı seyredip malca riskli haraket yapmak demek değil, lütfen karıştırmayalım.
Kesinlikle haklısınız hangimiz sapına kadar hakkını veriyoruz motorlarımızın ama NC'niz verdiğniiz paranın karşılığı motor değil. "Bana göre" Çok şişirilmiş, balon, Türk kullanıcısının cüzdanına hitap eden (ki 0 ve 2.el piyasasıyla bu da yalan oldu) ağır, hantal bir motor.
Ben afrikamla hafta içi istanbul-gebze, haftasonu ruh hali ve arkadaş durumuna göre yol ya da arazi gidiyorum. Yılda bir uzun tura çıkıyorum.
Lastiğim patladıkça, acil durumda bacağıma binen ağırlığa ana bacı sövüyorum
Kısacası mümkün oldukça hakkını vermeye çalışıyorum.
Forum ağzı sebebi ile saygısızlık yapti isem affola, büyüğüme saygım sonsuz. (yaş 34)