KAWASAKI ZX25R ( 250 CC 4 SİLİNDİR ) MEKANIN SAHİBİ GERİ GELDİ
Reklamlar
-
19 Temmuz 2020, 16:56
ShipShaq adlı üyeden alıntı
172 MPH değil demi o? İbre KM/H mi tam okunmuyor. Eğer KMH ise çift silindir 500R bundan iyi hızlanıyor. MPH değildir ya çüş derim 275 yapan 250'lik mi olur. Yapılış amacı ne bu motorun anlayamadım tam. 250cc de 4 silindir sesi yakalamak mı?
kmh tabii ki. 500r daha iyi hızlanır, bunun torku düşük ve çok yüksek devirde veriyor. bir de cc farkı var tabii ki. beygiri 500r'dan fazla (50 hp)
amacı endonezyadaki 250cc üzeri motorların aşırı vergi yükü nedeniyle donanımlı ve güçlü 250cc motor yapmak.
Reklamlar
-
19 Temmuz 2020, 19:41
mattiadestro adlı üyeden alıntı
kmh tabii ki. 500r daha iyi hızlanır, bunun torku düşük ve çok yüksek devirde veriyor. bir de cc farkı var tabii ki. beygiri 500r'dan fazla (50 hp)
amacı endonezyadaki 250cc üzeri motorların aşırı vergi yükü nedeniyle donanımlı ve güçlü 250cc motor yapmak.
250cc üstü aşırı vergi mi? Endonezya'da yaşanmaz moruk.
-
20 Temmuz 2020, 08:32
bence fazla abartılıyor 4 silindir olması maks. 200 210 km görebilicek bir motor dahasına tork yetmez gibi duruyor ki zaten asya ülkelerinde bile gerçekten pahalı bir motor 600 cc ye yakın deniyordu fiyat olarak türkiye ye gelse ağladığımız 42 binlik r25 bile ucuz kalır min 80 den satarlardı zaten
-
Bu videoda sesi daha belirgin.
-
Cyan adlı üyeden alıntı
bi senede paslanınca görüşelim
-
Vergilendirmeden dolayı çıktığını düşünüyorum. Çok da güzel olmuş, yüksek cc vergisi/benzini vereceğime bunu alırım. Sakin kullanımda ekonomik olur, gazlamak istediğimde de uzar gider. Alet çok acayip bi şeymiş ama:D
-
bdrhngvnc adlı üyeden alıntı
Vergilendirmeden dolayı çıktığını düşünüyorum. Çok da güzel olmuş, yüksek cc vergisi/benzini vereceğime bunu alırım. Sakin kullanımda ekonomik olur, gazlamak istediğimde de uzar gider. Alet çok acayip bi şeymiş ama:D
Türkiye de bunu 50 sene sonra anca alırız gelmez
R25 bunu geçer demişler 1
Sayfada
-
mavzer-i adlı üyeden alıntı
banane banane. ben klr istiyom işte banane
---------- Mesajlar birleştirildi - 07:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:31 ----------
2004 lü yıllarda abimde bu vardı
https://images.app.goo.gl/V7MFqd3vvp8Yku1B9
tabi ben o zamanlar liseye gidiyorum. 17 - 18 yaşlarındayım.
köy yerinde sürüyordum bu motoru. minnacık çelimsiz bir çocuk bu motoru sürüyordu öyle hayal et :D
köyde arkadaşlarımı alıp geziyorduk.
iki ay önce sattım ama halen aklım KLR de
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:01 ----------
Zx25r fiyatı ile sınıfta kalır maalesef
-
nyk adlı üyeden alıntı
çok fantastik bir motor olmuş ama R25’e çok yakıyor ve alt devirleri güçsüz denilen bir forumda 250cc 4 silindir motorun beğenilmesi çok ilginç
eline sağlık al benden de o kadar
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:48 ----------
Gofretcocuk5 adlı üyeden alıntı
Türkiye de bunu 50 sene sonra anca alırız gelmez
R25 bunu geçer demişler 1
Sayfada
ahahashdahdas r25 delemeden duramıyo zaten
-
Bakkala bile gitmek için ciyuv ciyuv 10.000 devir üstü sürmek ilginç bir deneyim olacaktır. Motorun şekli şemali çok güzel de 23 nm tork elde etmek için 14500 devir çevirmek bana bir garip geldi.
-
17000 devirde kesiciye giriyor, çoluğumuzun çocuğumuzun rızkını benzine mi verelim
-
vandamme adlı üyeden alıntı
17000 devirde kesiciye giriyor, çoluğumuzun çocuğumuzun rızkını benzine mi verelim
Kesin benim oksijen sensörü bozuk 2008 Er6F'den fazla yakıyordur.
-
tommygun adlı üyeden alıntı
Kesin benim oksijen sensörü bozuk 2008 Er6F'den fazla yakıyordur.
Burda ;https://www.motopinas.com/motorcycle...0-000-rpm.html
1 Litre ile en fazla 25-30km gider demişler.
-
r25 değil de r3'ün deldiği video var :D
https://youtu.be/tBEM2NAYq44?t=304
motor kuvvetli ama çok ağır. r25 ıslak 170 kg. bu 200 kg. epey oturaklı cihaz ama sınıfına göre epey ağır. keşke türkiyeye gelseydi de en azından tek tük de olsa görürdük.
-
vandamme adlı üyeden alıntı
İşinin ehli profesyonel sürücüler evet, 4 lt/100 km gibi değerlere ulaşabilir ama benim gibi kırto ve ortalama sürücüler 6-7 lt'den aşağısını görmez bence.
-
bence 65000 TL'den aşağı olmaz dolayısıyla o parayada bu alınmaz.
-
Almazsınız zaten Kawasaki yetkili açıklamada
Emisyon kurallarına uymadığı icin Avrupa ve Türkiye ye gelmiyecek dendi bu kadar son nokta.....
-
Gofretcocuk5 adlı üyeden alıntı
Almazsınız zaten Kawasaki yetkili açıklamada
Emisyon kurallarına uymadığı icin Avrupa ve Türkiye ye gelmiyecek dendi bu kadar son nokta.....
artik umrumda degil hepsi takilabilir. fazer dan sonra uzulmeyi biraktim.
-
ninja 125'in 61 bin lira olduğunu düşünürsek tr fiyatı yükselen euro kuruyla beraber 80 bin lira olur en az. o paraya mt7 alınır söylemeden geçemeyeceğim
yine kaldınız bizim gariban r25'lere
-
08 Kasım 2020, 23:18
Yahu konu bilmem kaç yıllık konu, bu model satışa çıktı da millet pert' e bile çıkardı.
La, gelmiyor bize gelmiyor.
R25' e kaldınız işte, şunu kabullenin.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)