çok fantastik bir motor olmuş ama R25’e çok yakıyor ve alt devirleri güçsüz denilen bir forumda 250cc 4 silindir motorun beğenilmesi çok ilginç
çok fantastik bir motor olmuş ama R25’e çok yakıyor ve alt devirleri güçsüz denilen bir forumda 250cc 4 silindir motorun beğenilmesi çok ilginç
sadece 4 silindir sesi için 50 bin veririm. piyasada sıfır km 4 silindirli motor fiyatı yaklaşık 70 bin liradan başlıyor.
Alınacak motor değil ama
250cc 4 silindirlerin geri dönmesine sevindim
Biz fakirliğimize üzülelim
GELSE NE OLUR Kİ SANKİ 25 E Mİ SATACAKLAR
Endonezyalı bu motoru alır. bizde dolar litre fiyatı 1,2 usd , endonezyada 0,45 . Adamlar bizim 1/3 fiyatımıza benzin alıyor. Endonezyada olsam alırım..
Bu motora bu parayı vereceğime gider cb65f alırım ondan sonrada bu motorun yolda aklını alırım
Euro 4 ?
A2 ehliyet icin uygun kw?
Fiyat ? (Yurtdışı fiyatı baz alınınca ÖTV hesaba katılırsa 45bin TL civarı yapıyor)
Euro 4 yoksa zaten gelmez
Gücü a2ye uygunsa ilginç bir başlangıç,orta seviye, orta üstü uzun süre kullanılacak bir motor olabilir.
Fiyatida r25ten en fazla %20 fazla olmalı.o zaman işler değişir. 2.el R25 piyasasını 15binlere düşer direkt.
Eğer gelirse Endonezya ile aşağı yukarı aynı fiyata gelir diye düşünüyorum
Endonezya’da ninja 650 164.900 rupi yani 67 bin tl civarında
http://product.kawasaki-motor.co.id/...ninja-650.html
Z-MOTO’da ninja 650 2018 61 bin tl , 2019 74 bin tl civarında
http://www.kawasaki.com.tr/fiyat-listesi.html
Gençliğimde olsa kesin çok heyecanlanır, heveslenirdim bu motor için
Avrupa ve abd pazarına yokmuş, 2021 euro5 olarak gelir mi bilinmez ama gelecek için çoğu firmaya öncü olacağı kesin.
Hint 650 grubu ile kıyaslar isek evet 70 li rakamlar ancak vergi diliminden dolayı %8 den girecek. Tahminen 55-56 lı rakamlar olur ki yine satacağı rakam üj bej..
Türk apaçileri derneğinin yeni gözdesi geldi. Son derece gereksiz bir model olmuş. 250 cc 4 silindir, ölü alt devirler, çok yüksek devirde maksimum tork ve buna bağlı olarak sürekli yüksek güç kullanımı nedeniyle su gibi benzin sarfiyatı anlamına geliyor.
Böyle bir tork normal koşullarda 250 cc için imkansızdır. Ancak hava girişinde kompresör tipi bir takviye varsa o zaman olabilir.
Bunu geçtim de, motoru araştırırken bir KTM 250 Adventure haberi gördüm, beni çok daha fazla heyecanlandırdı.
Pılı pırtıyı toplayın Endonezya'ya gidiyoruz
Mart ayı endonezya yollarında olacak zx25 euro5 düzenlemesi ile 2020 sonlarında, 3 renk seçeneği ile avrupa yollarında olacakmış.
Ek olarak 4 silindir zx4r söylentileri mevcut.
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)