Trafik cezaları şelale oldu millet, aman dikkat!
Reklamlar
-
Son on gündür trafik ceza kesimi aşırı derecede arttı arkadaşlar. Aman dikkat.
Hiç şahit olmadığım cezalar gelmeye başladı. Lastikte yarık var diye, arabada ruhsat yok diye, jantlar büyük diye basıyorlar cezayı. Ha keza 70 km/h ile 1.002 lira ceza yiyenler burayı ağlama duvarına çevirdiler. Yakında birisi dalacak bana ama hayırlısı diyelim.
Herkes mâbâdı kollasın!!!
Reklamlar
-
motosiklet sürücüsüne emniyet kemeri cezası yazılmıs bir ülke burası.
-
tırsak kedi gibi oldum valla. emniyet şeridinde ilerlerken kameraya benzer bişey görünce bile şeride giriyorum hemen.
arada e devletten kontrol ediyorum. ceza yazılmamış görünce rahatlıyorum.
-
dur bir kontrol edeyim hem e devleti hemde hgs yi :D
-
Bu aralar çok duymaya başladım bu tip şeyleri. Açıkçası korkmayada başladım. Daha bir şey gelmedi başıma ama arkadaşın dediği gibi tırsak tırsak sürüyoruz
-
Diğer illeri bilmiyorum ama İstanbul'da bu aralar devamlı kontrol var. Bide böyle bayağı büyük geçen bir arkadaşın motoru arızalandı çekici çağırdık o abi çok büyük cezalar yazılacakmış heryerde kontroller olacak diyordu valla bildi nerden duydu acaba.
-
Kontrollerin artması trafiği kontrol altına almak içinse gayet iyi, hazineye kaynak bulmak içinse özrü kabahatinden beter.
-
Onlar hazineye kaynak arasınlar, sizde arattırmayın yani bukadar basit, Trafik kanununda yazılı olmayan bir cezayı size yazamazlar, yazsalar bile tutanığı imzalamayıp şerh koyun.
-
Bende gecen hafta hizdan yedim , 488tl
-
navarin11 adlı üyeden alıntı
Onlar hazineye kaynak arasınlar, sizde arattırmayın yani bukadar basit, Trafik kanununda yazılı olmayan bir cezayı size yazamazlar, yazsalar bile tutanığı imzalamayıp şerh koyun.
Yazmak istedikten sonra mutlaka bir sebep bulunur.
-
ben 1 bucuk yıldır ceza yemiyom :D
-
70km/st ile 1002tl ceza motorlu bisiklet, bisiklet, tehlikeli madde taşıyan araçlar, iş makineleri ve traktörler hariç çok da mümkün değil.
-
watercolours adlı üyeden alıntı
70km/st ile 1002tl ceza motorlu bisiklet, bisiklet, tehlikeli madde taşıyan araçlar, iş makineleri ve traktörler hariç çok da mümkün değil.
Bizzat ben kendim şahsen gözlerimlen gördüm. Kırıkkale'de.
-
Şimdi girip baktım, 2 hafta önce 235 TL yemişim
-
-
99 dan beri aktif araba kullanıyorum. Son 1 senedir motosiklet. Hiç ceza yemedim. Bu duyguyu tatmak isterim
-
Huseyin9595 adlı üyeden alıntı
Diğer illeri bilmiyorum ama İstanbul'da bu aralar devamlı kontrol var. Bide böyle bayağı büyük geçen bir arkadaşın motoru arızalandı çekici çağırdık o abi çok büyük cezalar yazılacakmış heryerde kontroller olacak diyordu valla bildi nerden duydu acaba.
Çanakkale Lapseki ışık ihlali 235 tl. sarıdan kırmızıya döndüğünde geçmiş bulundum.
-
Bizim buralarda caddelere şehir merkezine çok polis koyulmuş. Her 500m de bir polis var. Ara büyük caddelerde bile. Hep park halindeler.
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:41 ----------
watercolours adlı üyeden alıntı
Kontrollerin artması trafiği kontrol altına almak içinse gayet iyi, hazineye kaynak bulmak içinse özrü kabahatinden beter.
Sence neden? Teşvik Müşvirliği yapıyoruz, KOSGEB Ocak ayı ödemelerini Ağustos ayında gönderdi. Çoğu müşterimiz zor durumda.
-
Allah gani gani bin belalarını versin, Allah bu kanununu teklif edeni, yürürlülüğe koyanı, bunu kabul edeni ve seve seve umursamayarak yazan polislerinde belasını versin.
1 ayda 4 kere ceza yedim.
bunlardan biri otobanda 123 km hız ile 1002 TL
bağdat cad. iş yerimin önüne motorumu bıraktım Park cezası 108 TL
kadiköy tabelalara uymamaktan 108 TL
Çekmeköy kaldırıma park cezası 108 TL ( oturduğum kafenin alanı, itiraz ettim onaylandı ve cezayı yazan kişiye tazminat davası, görevini kötüye kullanma davalarını açtım. ) 108 TL cezayı geri iade aldım. 230 TL dosya masrafı parası ödedim dava açmak için, kazacağım. o trafikçilerinde kuruşuna kadar alacağım.
sonuç olarak, motorun aküsünü söktüm ve garaja kapattım.
artık otobüsle gidip geliyorum ceza yememek için.
ve aşırı bir şekilde trafikçilerden soğudum, artık nefret ediyorum.
zaten vasıflı olsalardı trafikte olmazlardı.
-
2013'den beri motorsiklet kullanıyorum hiç ceza yemedim inşallah yemem
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)