Artık daha fazla dayanamayacağım açıklıyorum
Reklamlar
-
levend84 adlı üyeden alıntı
Abi,hadi benim tahtalar noksan..seninde benden kalır yanın yok hee..
Halayın bir ucu sende,diğer ucu bende..
Forumda başka yok bizim gibi..
Ya bu şiir işine sen bulaştırdın bizi. Karşılıklı atışan ozanlar gibi atışıyoruz.
Reklamlar
-
Mamba09 adlı üyeden alıntı
Sadece o mu bazı gerçekten çok bilgili insanlar , form dan yönetici kaprisli ile atılmış , ne küfür etmiş ne bir şey alim denecek zatlar ,
Eski yazılara bakıyorum gerçekten bilgi sayılar var iken şimdi sadece olay geyige dönmüş.
Tabi bunun temel sebebi eğitim , cahil cesareti , adam hem bilgisiz hem yzzoyor .
Eskiden Tübitak başında hiç tasvip etmediğim kişiler vardı belli siyasi odaklı ve inanışda insanlar ,onlar gitti yerine imam geldi , daha da beter oldu ,bilimin başında imam mı olur . Eskiden de kötü idi ama hiç değil ise bilim ile ilgili idi.
Nesil değişiyor her yer imam hatip açılıyor bunlar daha iyi günlerimiz daha beter günler gelecek.
O güzel insanlar güzel atlarına binip gitti şimdi bize adamın p... Si ile demirin Tunç u ...ki yakında onunda ararız ..
Bir hadis şerifte diyor ki ;"" üç kişiye acıyın ""
1 kabilesinde itibarlı iken itibarsız olana
2 zengin iken fakir olana
3 cahillerin içimde kalmış alim kişiye
Sagolsun son 15 yılında üçünü birden yaşattı bize eskiden türk üz diye yurt dışına çıkınca en azından nefret etmiyorlar su bizden şimdi nefret ediyorlar itibarsızlaştık.
Dolar olmuş 6 TL fakirleştik
Birde bu tip cahil insanlar içinde kaldık.
Ne diyeceksin artık Allah yardımcımız olsın acınacak haldeyiz
-
Bi kaç kez faydalı bilgi verdiğini görmüştüm ama milyon goygoyda bi kaç kere olunca olmuyor demekki 😊
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:16 ----------
hokahey adlı üyeden alıntı
Ya bu şiir işine sen bulaştırdın bizi. Karşılıklı atışan ozanlar gibi atışıyoruz.
Bi kaç güne varan 18 konusunu açacağım inşallah, şiirlerinizi bekliyorum 😀
-
hokahey adlı üyeden alıntı
Bunu çikaran,
@Mrmud grossçu arkadaş,
Bizde contalari yakınca arkasi geldi..
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:42 ----------
Boldpilot adlı üyeden alıntı
Bi kaç kez faydalı bilgi verdiğini görmüştüm ama milyon goygoyda bi kaç kere olunca olmuyor demekki ��
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:16 ----------
Bi kaç güne varan 18 konusunu açacağım inşallah, şiirlerinizi bekliyorum ��
Serkan senin mevzu ne?
Ona göre dersimizi çalışıp gelelim..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)