Motorsiklet im ışıklar da istop ediyor neden
Reklamlar
-
Hayırlı akşamları arkadaş lar bende 2014 model hero thriller 150 var yeni aldım 2017 trafiğe çıkmış 14000 de bugünlerde bir sıkıntı çıkarmaya başladı ilk çalışmada bir sıkıntı yok motor la ilerlemeye başlayınca yani ısınınca ışıklar da dorunca rolantide birseyler oluyor düşüp kalkıyor ve istop ediyor acaba neden bileniniz varmı
Reklamlar
-
Rölantiyi yükselt biraz. Düzelmezse diğer seçeneklere bakarsın.
-
Onuda bugün yaptım bakalım ne olacak Cumartesi Tamirci ye gittim yağını buji sini değiş tirdim arti birde si pop ayarindan olabilir dedi onu da yaptık genede aynı ışıklar da veya bir yerde dordugum da istop ediyor
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:56 ----------
Onu bugün akşam yaptım bakalım ne olacak yarın
-
Karb hava ayarı yaptır. Hava soğudu soğul havada daha bol oksijen vardır. Bi ihtimal olabilir. Benim motor da rolanti düşürdü az kıscam havayı.
-
Pistonları kırık olabilir. Baktır derim
-
Jikle ile ilgili bi problem olabilir, onuda kontrol etmende fayda var.
-
hiç birinde problem yoksa sübap ayarıdır
-
yektacesur adlı üyeden alıntı
Pistonları kırık olabilir. Baktır derim
Pistonlar nasıl kırık oluyor anlatabilir misiniz?
-
Rolantiyi biraz yukseltim bugün yapmadı ama biraz yüksek rolantide çalışıyor simdi genede tamirci ye gittim bugün o sipop ayarını yapana bir ihtimal benzinden de olablir onu bitir ve başka biryerden al bakalım dedi şimdi benzinin bitmesini bekliyorum birde öyle deneyeceğim bakalım
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:46 ----------
Jikle değil çünkü sağlam ve sıkıntı yok sipop değil çünkü onuda yaptım şimdi yukaridaki yazdığımı deneyeceğim bakalım benzini yani
-
Kivre adlı üyeden alıntı
Rolantiyi biraz yukseltim bugün yapmadı ama biraz yüksek rolantide çalışıyor simdi genede tamirci ye gittim bugün o sipop ayarını yapana bir ihtimal benzinden de olablir onu bitir ve başka biryerden al bakalım dedi şimdi benzinin bitmesini bekliyorum birde öyle deneyeceğim bakalım
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:46 ----------
Jikle değil çünkü sağlam ve sıkıntı yok sipop değil çünkü onuda yaptım şimdi yukaridaki yazdığımı deneyeceğim bakalım benzini yani
Benzinin bitmesini beklemek yerine karbüratorden tahliye vanasını açıp bi şişeye doldur. Ayrıca benzin filtresi varsa onuda temizle/temizlettir.
-
YasinC adlı üyeden alıntı
Pistonlar nasıl kırık oluyor anlatabilir misiniz?
Pistonun biyele bağlandigi yeri kürdan gibi birşeyle(perno niyetine)fixledikleri için kırılıyor.
Benim dayioğlu cegede krangi kopartmiş.silindiri eritmiş..
Yalan veya doğru günahı boynuna..
-
Doğru söylüyor sun bitmesini beklemeye gerek yok akşam bir bakabilirsem yapayım
-
arkadaşın söylediği gibi rolanti devriyle alakalı. Ben yakıtı azalsın diye rolanti devrini düşürttüm stop etme olayı oldu
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)