Anket: Dizlik kullanıyor musunuz?
- Katılımcı sayısı
- 96. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
-
motosiklet tipi fark etmez her zaman kullanıyorum
-
Motosiklet pantolonum var dizlige gerek yok
-
Ss motosikletim var ve dizlik kullanıyorum
-
Ss motosiklette dizlik komik olur
Dizlik kullanıyor musunuz?
Reklamlar
-
Pantolon her zaman daha rahat olur. Hele bir de korumaları dıştan çıkan modeller var, onlar daha rahat. Bende fermuarlı olanı var, bir yere oturunca dizdeki fermuarı açıp korumaları çıkartıyorum, normal bir kot pantolondan farkı kalmıyor. Dizlikler motorsikleti de çizebiliyor. Binip inerken veya depoyu kavrarken.
Kullandığım pantolon Overlap Monza.
Reklamlar
-
Angrypower adlı üyeden alıntı
İyiymiş bu ya. Fiyat da uygun sanki
Eve geç varmak hiç varamamaktan iyidir..
-
yigozya adlı üyeden alıntı
İyiymiş bu ya. Fiyat da uygun sanki
Revit axis ve revit hercules modelleri de var. Ama LBC fiyat olarak daha uygun. Revit Hercules kullanıyorum ancak belli bir süre kullanımdan(3 ay mesela) sonra bacak arası ağ kısmındaki bantlarda oluklar oluşuyor ve yağmur alıyor ne yazık ki. Yani yağmur almasın diye kaliteli gördüğüm Revit marka almıştım, Şimdi olsa LBC alırdım, biraz daha param cebimde kalırdı.
-
eldiven kadar kesinlikle kullanılmalı, mazallah diz kapağında bi kırık yüzünden ömür boyu topallama riski var
-
Full koruma diyorlar ya. Öyle işte.
3. Motosikletimi almışım. 2. motosikletim ile arada nerede ise 10 yıl var. O yüzden ekipman eksiğim var özellikle bot, kask. Dizliği de değiştirmek istiyorum. O yüzden kadıköye gittim. Ayağımda bağcıklı bir spor ayakkabı. Dizliği de takmadım yeni dizlik alacağım ya.
Bir dükkan önünde durdum. Ayaklığı açtım motordan inmek için sağ ayağımı çekmem ile düşmem bir oldu. Sol dizimin üzerine. Aklıma da gelmişti öncesinde başıma geldi. Bağcık ayaklığa takılmış açtım sandığım ayaklığı kapatmış.
Sonuçta artık dizim de sanırım minisküs var. Yan olarak bükemiyorum.
O yüzden bu mereti 10 yıl takarsın bir şey olmaz bir gün takmazsın başına bir musibet gelir.Ayrıca dizlik sadece düşme için değil, dizleri rüzgardan korumak için de önemli.
-
yazın üşeniyorum ama kışın kesinkes takmaya çalışıyorum. dizim soğuk rüzgar yiyince ağrıyor daha sonra
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)