Valla ceza yeri yazmiyo sadece yerinin kodu olarak 70056 yarin ögrenirsem neresi oldugunu paylaşirim burdan .
Valla ceza yeri yazmiyo sadece yerinin kodu olarak 70056 yarin ögrenirsem neresi oldugunu paylaşirim burdan .
https://onlineislemler.egm.gov.tr/Sa...Sorgulama.aspx
Bu siteden daha önce ögrenirsin .
Ceza kodu 70056
TEM 0-2 otoyolu küzey istikameti BAĞCILAR
Dikkat edin buradan her ne olursa olsun gecenlere acımıyolar.
Fotoğraf var mı?
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:46 ----------
Tamam buldum, tam benim söylediğim yerde yemişsiniz. Konu açmıştım bununla ilgili. Oradan her gün yüzlerce motorcu geçiyor. Gördüklerimi uyarıyorum. Ben aralardan giderken onlar geçiyor, içim acıyor yav. Yazık...
Orada iki tane arka arkaya kamera var ikisi de arkadan bakıyor. İstoçu 200 metre geçtikten sonra. Ben orasını kendim farketmiştim, görünce şok oldum. İyi ki geçmemişim dedim buradan. Çünkü trafik sola doğru sıkıştığından sağa geçmeye fırsat kalmıyor.
Plakanın bir harfine bant mı yapıştıracağız artık nasıl olacak bu iş
7 ay boyunca her gün aynı yolu kullanıyorsanız ve her güne ceza kestiler ise çok rezil bir durum oluşur. Umarım çözüme kavuşturabilirsiniz.
Dediğim yer :/// gerçekten haince bir davranış ya. Trafiğin tek sıkıştığı yer. Kalleşçe pusu kurmuşlar.
Arkadaşlar bölgenin tam olarak hangi nokta olduğunu işaretleyebilecek olan var mı? sanırım Mall Of İstanbul yakınında yol ayrımındaki yer değil. Orada da iki kamera arkadan görüyordu.
Merhabalar Arkadaşlar 46/2-f (70056 Tem 0-2 Otoyolu Kuzey İstikametli Bağcılar) Emniyet şeridini kullanmış olduğum için dün mail aldım 6439 Tl ceza yazılmış Motorlar için de böyle bir şey mümkün olabilir mi? diye mantığım el vermiyor ne Motor yolu var birde emniyet şeritleri ben kullanmayacaksam bu düzen nasıl bir düzen bilemedim isyanı geçiyorum. Bu ceza için yapılabilecek bir şey var mıdır herhangi bir yere itirazda bulunabilir miyim
Emniyet şeridi işgali biz motorlar için de yasak ama İstanbul'da polisler çoğu zaman göz yumuyor. Buranın bizler tarafından kullanılıyor olması aklınıza buraların motosiklete ayrılmış özel bir yol olduğu fikrini getirmesin. Geçmiş olsun, şu an yapabileceğiniz tek şey cezanın kesildiği tarihten itibaren 15 gün içinde ödeme yapıp %25 indirimden yararlanmak.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)