Herhangi gibi bir inandırma durumum yok kimseye moderatörler konuya gösterge fotoğrafı istediği için attım onun harici bir durumum yok zaten, iyi günler diliyorum.
Herhangi gibi bir inandırma durumum yok kimseye moderatörler konuya gösterge fotoğrafı istediği için attım onun harici bir durumum yok zaten, iyi günler diliyorum.
Yiğidim sen o gösterge panelini şöyle güzelce tam görünecek şekilde(ön cam bağlantıları vs görünecek şekilde) bir atsana şuraya.
2011 model 73.000+km motosiklet kullanıyorum.
Gerekli rektefiye vs yaptırdım. Aslanlar gibi de kullanıyorum.
Her malın bir alıcısı ve satıcısı vardır.
Yav kardeşim sallıyorsun da sallıyorsun 39.622 km yi 27.108 yazmak için nasıl bi yanlışlık yaptın bana söylermisin motoru allayıp pullayıp çekmişsin galericiler gibi arkadaşların dediği gibi bu iş senin geçim kapın belli
MT Site yönetimi uyarı mesajı. Uyarı Sebebi: Konu içeriğinden kişisel bilgiler ve hakarete varan mesajlar silinmiştir.
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir. Foruma üye olan herkes forum kurallarını kabul etmiş sayılır. Forum Kurallarını okumak için tıklayın.. Şikayetleriniz için tıklayın
Bu al satcıların hepsi böyle. piyasayı da yükseltiyorlar ama bunun tek sebebi ekonomik durumlar. Motorlu araçların bu kadar pahalı ve değerli olduğu bir ülkede bunlara da gelir kapısı açılıyor normal şeyler. Kötü durumda bir aracı uyguna alıp, onarıp üstüne bir miktar kar koyarak satabilirsin ama bunların yaptığı sorunsuz aracı alıp kmsiyle oynayıp 10 bin ekstra fiyat çekmek
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)