Yüki Afşin 250 hakkında ne düşünüyorsunuz
üstten egzantrikli balansorlu motosiklet 17,5 bg gücü ve yakıt tasarrufu için çift bujili bir motosiklet şuan 7500 TL 12 taksit imkanı var sizce almalı mıyım
Yüki Afşin 250 hakkında ne düşünüyorsunuz
üstten egzantrikli balansorlu motosiklet 17,5 bg gücü ve yakıt tasarrufu için çift bujili bir motosiklet şuan 7500 TL 12 taksit imkanı var sizce almalı mıyım
Görünüş olarak 10 yıl öncesinin Çin motorlarını andırıyor. Ucuz fiyatına bakınca da çok umut vermiyor.
Mondial in Kt'si ile Mr'sinin karısımı gibi birşey olmus.
Çift Disk firen , 233 cc idi sanırım.
Fiyatına göre gayet iyi secenekler sunuyor; birkaç modifiye yaparak gayet hoş görünümlü bir hale gelebilir.
Ancak parça kalitesini ve kullanıcı yorumlarını iyi araştır.
O paralara daha yüksek cc olacagini sanmiyorun yerinde olsam alır binerim
Mondial 150kt'ye benzettiğim motor. 250cc için bu fiyat bende gayet güzel. Fakat yinede iyi araştırmak lazım kronik sorununun olup olmadığını.
Çok teşekkür ederim kıymetli yorumlarınız için.. daha titreşimsiz, konforlu motorlara bakmami tavsiye edildi
10000.00 tl olursa 2.motosiklet olarak alacağım.
Bir süre araştırmıştım.
Kasadı, boyuma göre küçük geldi.
Keşke, caracal 200'ün kasasına bu 223cc motoru bindirselerdi.
Ama boyuma uygun olsaydı, kesinlikte alırdım.
Hiç alıp kullanan olmadı mı? Yorumlarını bizimle paylaşsa.
Motorun genel anlamda uzecegını sanmıyorum fakat sanzumanına bır bakmak lazım. Sanzuman aralıgı nasıl, kullanımı vıtes gecıslerı onemlı.
Alıp bınılebılır tabı kı sıfır motor sonucta, seklı semalıde fena degıl.
suzuki gn250 nin kopyası mondial kt 'de öyleydi fakat motor hacmi küçük tercih edildiğinden kullanıcılara yeterli gelmeyebiliyordu.
Hintli 200 cc motorlar ile arasında ciddi fiyat farki var. Çok öyle uzun yol papan biri değilim. Bu fiyata bunu alip binsem 10.000 tl yi çöpe atmış olmaktan korkarim. Mesela toprak yollarda hararet yapar mi?Bilgisi olan arkadaşların fikri buyüzden önemli.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)