arkadaşlar asya motor batma üzereymiş bilgisi olanlar varmı. motorlarımız nooolcak peki?
arkadaşlar asya motor batma üzereymiş bilgisi olanlar varmı. motorlarımız nooolcak peki?
olur mu yaw bu topic daha önce acıldı bir arama yapsaydın ve sonunda kilitlendi ispatı varmı ?
ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK
Vay Mz İ Satip Asyami Aldin? Hanİ Çİnmallari Motor Deyİldİ Hanİ Bİnmezdİn Mz KaÇa Sattin
Yeni site ayarları yapılırken bu konuyla ilgili konu açıp uzunca yazmıştım... Yazdığım yazı kaybolunca bidaha yazmamıştım.
Zaten biçok kişi bir şekilde bi gariplikler olduğunun farkındaydı. Duyumlara göre şirket konkordato ilan etmiş, bayilerin teminat senetleri tahsile verilmiş, bitürlü söz verilen motorlar teslim edilememişti.
Sonuç; Asya motor çok daha güçlü bir gruba satılmış. Yani eskisinden daha iyi olacak. Umarım yeni yönetim olaya çok daha profesyonel şekilde yaklaşır. İyi olur inşallah...
Less is more...
asya motorda hiç 0 motor kalmamıştı şu anda tıkılım tıklım yani kurtuldular bn bi ara çelik motor aldı diye duydum ama aslı war mı bilmiyorum
vedo kim almış bilgin var mı?
gerçi yeni çıkan bu 200-300 dolarlık vergiden sonra kafalarını duvarlara vuruyorlardır ama
bu vergiden sonra ithalatçı diye bi şey kalamaz montaj fabrikası kuramayan piyasadan silinir asya mondial farketmez kim olursa olsun
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)