Allah şifalar versin. Moralinizi yüksek tutun.
Çok geçmiş olsun. Acil şifalar diliyorum.
Bağımsızlık benim karakterimdir.
ATATÜRK
Acil şifalar dilerim.
En kısa zamanda sağlığınıza kavuşmanız dileğiyle, geçmiş olsun
Rabbim tüm darda olanlara yardım etsin..Her gecenin sabahı mutlaka vardır ölüm dışında..Allah yardımcınız olsun ola ki düşerseniz başımız üstüne..
Allah acil şifalar ihsan eylesin, motorcu insan mücadeleyi sever inanıyorumki bu hastalığı atlatacaksınız. Tekrar eski sağlığınıza kavuşmanız dileğiyle
Kısa sürede eski sağlığınıza kavuşmanızı diliyorum...
Öncelikle çok geçmiş olsun. Karamsarlık enerjinizi tüketir, halsizlik artar. Kendinizi yorgun da hissetseniz arada zorlayın. İlginizi çeken şeyler ile ilgilenin.
Mutlu günler dilerim size.
http://www.hurriyet.com.tr/mutluluk-...re-karsi-67135
https://www.facebook.com/MustafaBora...3954521957029/
Değerli MT ailesi, değerli motodaşların, çok kıymetli olsa da diğer hiç kimseden ayırd etmediğim yürekçe dostum... Hepinize iyi temennileriniz için ayrı ayrı teşekkür ederim, sağ olunuz var olunuz. İyi ki varsınız. Hep ama hep, sevgi ile barış ile dolu olup, hayata pozitif yaklaşınız. Akciğer kanseri 4.safhadayım bunun artık dönüşü ancak filmlerde olur. Tekrar söylüyorum pozitif ve dolu dolu yaşayın hayatı. Hepinizin önünde saygı ve selam ile eğilip, mutlu günler dilerim.
Hangi birimizin 1 dakika sonrası garanti ki??..
Hemen hemen hepimiz morosiklet üstündeyiz, öyle anlar oluyor ki nasıl atlatabildim bu kazayı diyorum.
Ölüm var diye diye yaşanmaz ki..
Şu an yaşıyorsak, tadını çıkarmalıyız
Platon'un yaşamak hakkında söyledikleri geldi aklıma:
Hep yarını düşünerek yaşarız ve sonra günü yaşayamadığımız için üzülürüz..
Carpe di em dostum!
Gerçekçi filmler hayattan alintidır dostum kendini salma.
Mutlu günler diliyorum
Dostum acil şifalar dilerim. İnşallah kısa zamanda iyi haberlerini yazarsında hepimizi mutlu edersin.
Geçmiş olsun. Allah en kısa zamanda şifa versin inşallah.
Geçmiş olsun. Kanseri yenen iki arkadaşım var. Sen de başaracaksın.
Allah en kısa zamanda şifa versin inşallah.
Dualarımız sizinle
Yürekce seni sevmiyorum.
Çok çok geçmiş olsun ALLAH sağlık lı
ömür nasip etsin .
Tekerin düz bassın.
Acil şifalar diliyorum ek olarak istemeden de bu tür hastalıklarla ilgili ilgimi çeken tedavi yöntemi olarak uygulanmış altarnatif tıp tedavi olmuş kişilerden edindiğim bilgilerden yola çıkarak belki size veya bi başkasına faydası olur diye su orucunu araştırmanızı dilerim malum sitede bunla ilgili bir çok bilgi vidyosu mevcut
CENNET UCUZ DEĞİL CEHENNEM LÜZUMSUZ DEĞİLDİR..
Allah şifa versin, çok geçmiş olsun..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)