Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Bu da neydi böyle !?

REKLAM ALANI

Motosikleti
    CBR 125
    Bu akşam İzmir tarafından Denizli ye gelirken Saraköy girişinde bir motor geçti yanımdan, yetişmeye çalıştım (Palio ile) ama olmadı . Hava rüzgarlıydı ve motorda 2 kişi vardı , ben araba ile 140-150 arasında gitmeme rağmen rüzgar nedeni ile araba yalpalamaya başlayınca daha fazla basmaya cesaret edemedim açıkçası.

Ancak Denizli girişinde ışıklarda yetişebildim, yerden biraz yüksekti racing olamaz gibi geldi bana. Karanlık olduğundan tam göremedim aletin marka modelini.

Bu nasıl iş aklım almıyor, böyle hava şartlarında bu alet nasıl böyle gidebiliyor !!!

Bu olayı gördükten sonra ufak cc li motorlara olan sempatim bitti birden
    Mess with the best, die like the rest.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Prometheus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '14 BMW R1200GS
    Eminim o motorun kaza yaptığını duysan da motosikletlere olan sempatin biterdi. Yani aşırı süratle giden motoru gördüğünde diğerlerinden vazgeçebiliyorsan...
    Onur Yollarda
    Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
    YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ

Motosikleti
    MONDIAL 50 TT
    Alıntı ucankut adlı üyeden alıntı
    Ancak Denizli girişinde ışıklarda yetişebildim, yerden biraz yüksekti racing olamaz gibi geldi bana. Karanlık olduğundan tam göremedim aletin marka modelini.
    Trafik ışıkları genelde şehir içinde kavşaklarda olmaz mı? Oralarda gerek şehir içi olması gerek kavşak olması nedeniyle genellikle aydınlatmalı olurlar.Nasıl göremedin anlamadım.Sistemde bir problem var ama.
    Asfalta yapışmadan motorcu olunur mu ki?

danger0 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha FZ6 Fazer
    ucankut, arabanın yüzeyi motosikletten çok olduğu için rüzgr arabayı yalpalatabilir, motosiklette etkis daha az görülür. motosiklet naked tarzı olabilir, kawa z750, yamah fazer, suzuki bandit gibi motorlar gayet hızlı
    Biz ilhamlarimizi gokten ve gaipten degil dogrudan dogruya hayattan almis bulunuyoruz. K.Atatürk

Motosikleti
    CBR 125
    UNBEATEN 21 kardeş Denizli nin girişleri hep organize sanayii bölgeleri olduğu (Antalya tarafı hariç) için kavşaklar şehrin girişinde başlar. Şehir dışında olduklarından aydınlatmada şehir içi kadar kuvvetli değildir. Bu konuya neden takıldın anlayamadım, bu taraflara yolun düşerse gezdiririm
    Mess with the best, die like the rest.

freedom34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ya da benim alacağım V-Strom'dur o

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler