Yağmurlar Geldi. Artık uzun çizmemi yenileme zamanı.
Reklamlar
-
2 sene önce aldığım "yds diablo 11.0 gtx" çizmeye sahibim
onunla birlikte bir kaç kaza yapmam ile birlikte baya bi eskidi.
sağı solu patladı açıldı yarıldı yıprandı.
ben onu aldığımda 485 liraydı
şimdi 689 lira.
cumartesi gidip karaköy yds mağazasından yenisini alacağım.
ama eğer derseniz ki.
"onu alma şu fiyata bunu al daha iyi"
fikirlerinize açığım.
not: o kadar yarığa yırtığa rağmen iş yerine geldiğimde ayaklarımın sadece ufak bi kısmı ıslandı.
Reklamlar
-
bende rockwell dna bot var fuardan 0 aldım ancak su geçirdiği için (bayağa yağmur olmasına gerek kalmıyor su birikintisi bile olsa yeterli) bende yeni bot arayışlarındayım en kötü bende yds alıcağım gibi bakalım neler gelicek tavsiye
-
O fiyata halen bedava, ben de 2 sene önce aynı çizmeyi almıştım (490TL), o zaman bunun üzerine almaya değecek yabancı marka çizmeler 1200-1500TL falandı. Yani 690TL'ye halen çok alınır; o zaman 1200-1500TL olan Dainese vb. yabancı marka çizmelerin şimdi fiyatını düşünmek bile istemem...
Bendeki sapasağlam - daha bugün test ettim. Damla su almıyor, bu kışı da çıkarır herhalde... Güzel bir boya bakım yapayım bari hafta sonu
NOT: Kışın karlı buzlu veya hava sıcaklığının 5C altı olmadığı "her gün" kullanıyorum çizmeleri. (İstanbul'da 5C altı oldukça seyrektir...)
-
Honda NSS Forza 300 İnceleme Videosu [ https://www.youtube.com/watch?v=E9QdDCCxKpc ]
Mondial 150 Sentor İnceleme Videosu [ https://www.youtube.com/watch?v=Rl79HfGpcS4 ]
-
Yağmurlu havaların en güçlüsü
-
6 senedir bir fiil her gün kullanıyorum. Biraz yıprandı o kadar. Patlayıncaya kadar giyip yenisini alacağım.
-
eskisi gibi vitesli motosiklete binmiyorum. onun için ayaklarım pek su almıyor scooter'da. motosiklet botuyla gore-tex bi ayakkabı arasında kaldım. günlükte giyebileceğim için salomon xa pro 3d aldım. şuanlık gayet memnunum ayağımı sıcak tutuyor ama terletmiyor. dışarıdan rüzgar girmesinide engelliyor. böyle bi seçenek düşünürseniz tavsiye ederim.fakat vitesli motorsiklette vites pedalı gore tex zarına zarar verebilir. ayakkabıya takılan vites koruması işe yarayabilir.
-
2-3 senedir Forma Adventure kullanıyorum.2. el almıştım bi de hala taş gibi.Türkiye'de satışı kalmamış sanırım ama eğer 2. el filan denk gelirse almak çok mantıklı.Mantar vs dikkate alınarak tabi
-
mavzer-i adlı üyeden alıntı
2 sene önce aldığım "yds diablo 11.0 gtx" çizmeye sahibim
onunla birlikte bir kaç kaza yapmam ile birlikte baya bi eskidi.
sağı solu patladı açıldı yarıldı yıprandı.
ben onu aldığımda 485 liraydı
şimdi 689 lira.
cumartesi gidip karaköy yds mağazasından yenisini alacağım.
ama eğer derseniz ki.
"onu alma şu fiyata bunu al daha iyi"
fikirlerinize açığım.
not: o kadar yarığa yırtığa rağmen iş yerine geldiğimde ayaklarımın sadece ufak bi kısmı ıslandı.
Aynı çizmeyi 2012'den beri kullanıyorum, ne bir yırtık ne bir deformasyon söz konusu, 7 senesi bitiyor, gram yağmur almaz, fiyat performans olarak rakibi varsa ben de bilmek isterim..
-
Bülent pcx adlı üyeden alıntı
Aynı çizmeyi 2012'den beri kullanıyorum, ne bir yırtık ne bir deformasyon söz konusu, 7 senesi bitiyor, gram yağmur almaz, fiyat performans olarak rakibi varsa ben de bilmek isterim..
acaba ben mi iyi kullanamadım. savaştan çıkmış gibi benimki.
-
Sürüş sonrası botu çıkarıp günlük ayakkabını giymiyorsan 2 sene normal diğer türlü biraz hor kullanıyor olabilirsin 😊
-
Boldpilot adlı üyeden alıntı
Sürüş sonrası botu çıkarıp günlük ayakkabını giymiyorsan 2 sene normal diğer türlü biraz hor kullanıyor olabilirsin
mantıklı. şuan jeton düştü. ben neredeyse yds leri günlük ayakkabı gibi kullanıyordum :D
-
mantıklı. şuan jeton düştü. ben neredeyse yds leri günlük ayakkabı gibi kullanıyordum :D
Sadece sürüşte kullanıyorum, fiyatına göre kalitesi ve dayanıklılığı üst seviyede, bu arada 290 liraya almıştım, hey gidi günler
-
Cihan,ayni modelin yenisini al,
Macera arama,sonuçta bildigin mal.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:44 ----------
Gorunen o ki iyi kullanamadin,
Surusten sonra kurulayip,oda sicakliginda tabanligi cikarip hava aldirmazsan demirde olsa paslanir,
Sen,çamura gir sonra,kapi onundeki veya hava almayan ayakkabiliga birak..dayanmaz tabi.
Bakim şart.
-
https://www.ydsshop.com/yds-diablo-11-0-gtx-siyah-46
Zam furyasına o da dahil olmuş maalesef. Artık 829 TL
-
Mr-K adlı üyeden alıntı
nasıl ya. daha bu gün 680 liraydı. aboooooo
-
Geçen sene YDS uzun olandan aldım. 100-200 daha verip TCX alabilecekken yerli olsun dedik aldık. İlk hafif yağmurda her ikiside su aldı. Ayrıntılı bir mail yazdım, geri dönen olmadı. Ben olsam almam. Yabancı markalara bakın, güzel bir indirim denk gelirse alın.
-
Ne guzel. Bir Allah'in kulu da CE'den bahsetmemis. Guvenlik testleri hak getire. Ama su gecirmesin
-
Deadly Sto(R)m adlı üyeden alıntı
Ne guzel. Bir Allah'in kulu da CE'den bahsetmemis. Guvenlik testleri hak getire. Ama su gecirmesin
Motosikletinizi halen wr125r ile takas etmeyi düşünüyorsanız görüşelim hocam 😀
-
Istanbuldaysaniz bir ara test surusu yapalim.
Ilk wr surusumde bana elektrikli bisiklet gibi gelmisti ama sokak arasinda 3 dk deneyebilmistim. Belki fikrim degisir
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)