Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Kuryelik.

REKLAM ALANI

Merhaba 2 gün sonro ilk deneyimim olucak kuryelik a2 ehliyetimi de bitireli cok olmadi size sorum şu ilk hafta navigasyonla bulup alısacam lakin tek elde telefon tek elde gidon nasıl yaparım bilemiyorum önerileriniz varmı bana telefonu kask arasına skstırıp navigasyon sesiyle bulmam veya telefon tutucusu önerirmisinz ucuz hayırlı akşamlar

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

kulaklık takıp dinleyerek yapabilirsin. çoğu kurye böyle yapıyor sanırım. daha doğrusu ben hep öyle görüyorum.

Moderatör Levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Searching.
    Bir intercom bir de telefon tutucu işinizi çözecek, bu kadar da zor işler değil. Ayrıca sürüş güvenliğini de riske atmamış olacaksınız. Aksi ile vakit kayıp edip canınızı ve çevrenin güvenliğini riske etmeyin.

Reis 1 haftada adresleri ezberliyorsun zaten intercom falan aşar yani beni 1 haftalık için

https://urun.n11.com/telefon-tutucu/...mez-P296683757

Ucuz yollu olarak bunu alabilirsin. Mağaza tahtakalede. İstanbuldaysan direk gidip 25 liraya alabilirsin. Ancak ehliyeti yeni aldığını söylemişsin. Motosiklet sürebilmek ile kuryelik farklı şeyler, bilgin olsun. Bir yandan telefona bakıp bir yandan siparişi götürcem diye acele edip bir yandan da trafikle-arabalarla uğraşmak kolay değil. Bence acil ihtiyacın yoksa biraz alış sonra yaparsın yine nasip olursa.

arndiol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    hocam nettin sen; bi el gidon bi el telefon mu olur

zaten bir süre sonra algıların yavaşlayacak iş nedeniyle. telefon tutucu şart.

Gajni'nin attıgı tututcuya bak; arkadaşım benzerini önermişti güzel diye.

Motosikleti
    Yoqhtır...
    Gitmeden önce gideceğin güzergahı navigasyondan seç. Yakın bir konumda durarak tekrar aç.

RÇ1978 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kuba 100 T9
    Telefon tutucu sebebiyle gözün iki de bir de ekrana kayacak olası bir ani fren ya da beklenmedik bir denge kaybı yaşatabilir mazallah bu nedenle kulaklık en sağlıklı çözüm olacaktır hatta bazı kuryeler gibi uygun bir sağda durup adresten emin olarak devam etmek daha da güvenli olacaktır alışma sürecinde .

EUOGLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    mt 25
    Ilk hafta kulaklik kullan zaten sonraki hafta alisiyorsun. Yaptigin bolgeyi bilmem kurumuda bilmem fakat standart donerciler vs sabit musteriler ve adresler var. Ezberliyorsun. Yazin bende sonu talihsiz biten(dukkan sebepli) 1 2 ay kuryelik yaptım.

..YaNKee.. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 650F
    Telefon var navigasyon var.. unuttukça çek sağa bak zaten ikinci günden sonra ana caddeleri öğrenince navigasyondan baksan yine hatırlarsın önceki gittiğin adreslerden.. biz cebimizde harita taşıyorduk taksiciler için şoförler odasının bastırdığı.. çok acemiysen bir kulaklık tak, giderken yolu tarif ediyor zaten...

Motosikleti
    Yeşil Kubazaki CR1
    2 dk erken yetiştirmek zorunda olduğunu düşünüp kendinin ve çevrenin güvenliğini tehlikeye atacak şekilde kullanmayınız.

Geçende böyle bir kaza oldu, bu forumda yazdıydı kurye arkadaş, umarım iyidir... ünlü bir zincir firmanın kuryesi hatta...

Kaza sonrası patronlar 3 gün sonra mı ne aramışlar, o da davacı olma diye , yanlış hatırlamıyorsam...

Hızlı yetiştirince aferin derler de ters bi durumda böyle bırakıverebilirler, aklında olsun.

Altına verdikleri motosikletin lastikleri, bakımı vs tam olduğundan emin ol. İçine sinmediyse kullanmam ben bunu de.

Sigortasız zaten başlama böyle kuryelik işine.

Ekipman, kask, bot da versinler.

Gerçi, uyduruk bi kask vereceklerdir sadece... hepsini iste.

Koydukları teslimat süreleri de mantıklı olsun! Uçacak mıyım biip diye sormaktan çekinme!

Güvenli sürüşler, hayırlı işler, başarılar.

(Navigasyona arkadaşlar değinmişler zaten. Bi elde telefonla olmaz o...)
    espresso bunu beğendi.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)