Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Motosiklet önerisi?

REKLAM ALANI

Merhaba arkadaşlar,
    2 yıl önce bir sene kadar CBF 150 kullandım satmak zorunda kaldım nakit ihtiyacım için, ondan önce de yıllarca scooter sürdüm. Fakat vitesli motor daha çok cezbetti beni, daha keyifli geldi. Bu yüzden 10.000 TL ye kadar vitesli motor ne önerirsiniz, max 100 km ye kadar 3-5 ayda bir belki şehir dışına gezmeye gidebilirim artçılı olarak bu yüzden artı konforu da çok kötü olmayan bir motor tavsiyesi verebilirseniz sevinirim. Sıfır model de olabilir çinli olur muhakkak fakat servis ağı geniş ve az kronik sorunlu bi model önerilerinize açığım. Dediğim gibi genel olarak az yakması,ucuz yedek parça,artçı konforu benim için yeterli,tek silindir olcaktır zaten titrer çok sorun değil öyle hız tutkunu bi insan değilim tın tın 80-90 bile bana yetiyor. Şimdiden teşekkürler

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    X-Pulse 200
    Yuki gusto alabilirsin.Ancak çok fazla uzun yola gelmez.Motor 100cc resmiyette 49 cc geçiyor.Vergi ve sigortası yok.Rahat 80km, zorlarsan 90 km hız yapıyor.Yakıtı yok gibi bir şey 12-15 kuruş falan yakıyor.4000 devirden sonra titreme var .Öndeki dişliyi değiştirince titreşim azalıyormuş ama denemedim.

TheNightHawk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Tracer 700
    CBF den şaşma bence yeniden al.

hakan499 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondıal mh drift 150
    cbf konforunu tatmişsin o konforu ne hintli de nede çinlide bulabilirsin. cbf al yine tavsiyem.. ama degisiklik istiyorum diyorsan cbr 125 e bak derim o da cbf kadar olmasada konforlu yine.

Sağolun genel olarak herkes aynı şeyi söylüyor çoğu kişinin çinliden hintliden yana yüzü pek gülmemiş anlaşılan. CBF afedersiniz eşek gibi binseniz yine yağını vs eksik etmedikten sonra gayet iyi bi motor. Keşke yeni model 250 liği falan çıksa

Motosikleti
    Regal Raptor 150
    Arkadaşlar çok doğru söylemişler,temiz ve az kmlisini bulup al devam et, başka ne alıcan? Bajajmı? Heromu?Mondialmı? Piyasada düşük gelirli motorseverler için adam gibi motor yok, ya yamaha YBR yada CBF, alınca gene bir bidiriver, hayırlısı olsun.selamlar..

Eyvallah hocam

CBF'den devam etmeni öneririm.
    Weak are prey

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)