Bizim ülkede kulaktan dolma bilgilerle iş yapıldığı için cbr500 ün şansı yok.
Yamaha R25
Honda CBR500R
Diğer? (Yorumlarda belirtiniz)
Bizim ülkede kulaktan dolma bilgilerle iş yapıldığı için cbr500 ün şansı yok.
Cbr 500 güzel Makina
Kafana KTM sokacak bu arkadaş, dikkat et bence
Bahadır araba işinden uzağım. Yani çıkan arabaların yakıt değerleri çok iyi ya. Neden motorların ki bu kadar yüksek ki
2 senemi oha :D
Motoru 2018 nisan da tescil edildi trafiğe.
6 aydır ilana koyuyorum çekiyorum. Bir ara cruiser a bir arada macera motorlarına takmıştım kafayı. Bu aralar çok kg aldığım için satmak istiyorum aslında. Birde boyun fıtığım ciddi bir hal aldı.
O yüzdende metroya binmeye başladım 4 senedir ilk kez. Şuan motoru gerekmedikçe kullanmıyorum.
Motorun satılması dert değil. Şuan ikinci elde 6 tane var. Tabiki ikinci eli ölü. Onu düşünerek almıyorsun böyle bir motoru zaten.
Sen ne istiyorsan onu al tabi ki Leoncino yatırım amaçlı alabileceğin bir motosiklet değil. Bir CB500F yada Duke390 ı geçte olsa satabilirsin.
Leoncino ya hiç satamayabilirsin. Görüyorsun ön yargıyı zaten Şuan 25000' de 18 aydır bende hiç bir sorunu yok. Ama işte bir marka algısı var. İnsanlar zor para kazanıyor. Ülkemizde her şey pahalı o yüzden herkes en doğru yere yatırım yapmak istiyor. Bu yüzden ülkede 5 tane motosiklet var. Kimse tam olarak istediği şeye binemiyor. Çünkü satma korkusu var.
Ben pişman mıyım peki ?
ASLAAAA :D
dürüstlükte bugün
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:30 ----------
Hey gidi günler hey sdfghjkl
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:33 ----------
İki sene motor ülkeye gelmeden ( Ben almışım tabi o ara nasıl almışsam artık ) önce inceleme videoları üstüne konuşurken.
2 sene olmadı diye ısrar ediyorsunuz ama sadece abartı bir cümle kullandım ilanınız aynı ilan verenden çok uzun zamandır ( hazirandan beri) görüyorum ara ara kaldırıyor sonra tekrar yayınlanıyor demek istediğim o arkadaşım 1.5 ayda eski model Ducati 848 evosunu bile satabildi. benelli modellerinin çoğunda alırsınız ilk ve son sahibi olursunuz maalesef ülkemizde ikinci el önemli bir etken
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)