merhaba arkadaşlar 600 cc 4 silindir bir makine bakıyorum ama kafam çok karışık cbr 600 f mi alsam suzuki gxr 600 mü yoksa cbf 600 mü
merhaba arkadaşlar 600 cc 4 silindir bir makine bakıyorum ama kafam çok karışık cbr 600 f mi alsam suzuki gxr 600 mü yoksa cbf 600 mü
Fiyat ve beklentilerinizi belirtirseniz eminim insanlar yardımcı olacaklardır.
Madem direk seçim yapıyoruz. Ben oyumu gsxr600’den yana kullanıyorum
Parça yönünden hondadan şaşmam. Suzuki parçası zor bulunuyor ve pahalı.
25 bin tl ye kadar bütçem var kardeşim üzgünüm aklıma gelmedi. :(
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:17 ----------
Parça yönünden bir arkadaşım daha honda dedi eski modelde olsa bulunması kolay oluyormuş.
Güç ona sahip olamayanı kendine esir eder. Ali Cebbar
Yedek parça ve servis olayı önemli bu konuda Honda her türlü önde
cbr 600f düşünürsen özelden yaz bana. garajımda yatıyor bir tane
bana kalırsa eski supersport makina türkiye şartlarında kesinlikle alınmaz. motorun doğası gereği çok gazlanıp bir yerlerde patlamış yada motor elde kalınıp özensiz birr şekilde rektefe olmuş olabilir. söylediğiniz modellere bakınca tahminen 30 bin tlye kadar çıkabilirsiniz hatta belki o kadar bile olmayabilir. söylediğiniz modeller arasında benim tavsiyem temizini bulursanız cbf 600 olur. apaçiliğe uygun değil, muhtemelen sahipleri bilinçli kullanıcılar olur yol yapmak için alınır. yorulmuş olma ihtimali daha az.
bunların haricinde bu para civarına eski motor almayın ben çok kafa patlattım bu konulara ya son sahibi olursun zararına satarsın yada sanayiden çıkamazsın. onun yerine yamaha xj6 bakın derim. hem piyasası olan bi motor hemde yeni model olduğu için arıza çıkarma olasılığı düşük.
O paraya 2011 üzeri cbr 600 fa bakardim
felis kardeşim gsr 600 temizini bulmam lazım baktım birkaç gündür gezdiğim motorların çoğu çöp olmuş bakıma ihtiyacı var milletn asıl kullanıyor bu şekilde anlamış değilim
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:37 ----------
max param bu kardeşim fa bulmak zor bu paraya bir tane var o da 8 bin grenaj masrafı var
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:38 ----------
Bir arkadaşım daha dedi 600 CBF bak diye hem piyasası uygun hemde apaciliğe uygun değil... XJ6 biraz pahalı ama ileride ona da bakabilirim nakit arttıkça
Güç ona sahip olamayanı kendine esir eder. Ali Cebbar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)