sabah kapı çaldı yukarı çıkan yok... evden çıkarken aşağıya b baktım.. sarı zarf... dedim ösym bombalamış yine bi şeyler... bi baktım england zart zurt.. aha dedim yamaha anahtarlığımı göndermiş... belki 20 tanesini 1 usd den yaptırıyorlar ama dünyanın neresi olursa olsun gönderiyorlar... promosyon budur..
[SIZE="2"][B][I][FONT="Verdana"][LEFT]MEEEEAAAAAAAUV
[/LEFT][/FONT][/I][/B][/SIZE]
gönderiyorlar ..... ama kıllanmamak da elde değil; eksik adresle bile elime geçti semt ismini mahalle ismini ve posta kodumu bilmeden nasıl sokak ismiyle ulaştı hala anlamış değilim )))
bugün kendi kendine çalışan bir motosikletin topiği var acaba bu anahtarlıklardan kullanıyormuydu)
bir sabah motosikletlerimizin kendi kendine çalışıp bir merkeze doğru yola cıktığını görmeyelim ))
aman derim kardeşim alkol kötü bir artçıdır.....
gerçekten çok beğendim.600cc hayalimin anahtarlığı elime geldi ya motoru da yakındır
hehh banada gönderdiler ;;;;;
Binlerce Kilometre Bile Tek Bir Adımla Başlar...
transelo bu bizim postacıların yeteneği, Yamaha ile ilgisi yokama kıllanmamak da elde değil; eksik adresle bile elime geçti semt ismini mahalle ismini ve posta kodumu bilmeden nasıl sokak ismiyle ulaştı hala anlamış değilim
Eveeeeet benimde anahtarlığım bu gün itibariyle elime ulaşmış bulunmaktaYalnız sanırım daha sonra gönderdiklerinde telden olan kısımın yerine deri bir parça koyuyorlar.Öncekinde fren teli gibiydi fakat şimdi küçük bir deri parça koyuyorlar.Bana ondan geldi...
abi hala bana gelmedi gurur meselesi yaptım benim ne eksiğim vaaa
bende bügün üye oldum bakalım ne zaman gelecek gerçi bende birtane var ama motorumu alırken verdiler bayiden
Benimde geldi az önce
Benİmde 3 Gun Once Geldİ Postaci Dedİ Yurt DiŞindan Dİye Hemen Anladimm Zaten Anahtarlik Oldugunu...promosyonun KÜÇÜĞÜ BÜyÜĞÜ Olmaz...promosyon Promosyondur...allah Nasİp Ederse Seneye Öss Den Sonra İlk Motorum İle Kullanicam AnahtirliĞimi...
[COLOR="Black"][FONT="Comic Sans MS"]RİDE THE WINDS OF CHANGE[/FONT][/COLOR]
yaklaşık 1-1.5 ay önce forumda bir arkadaşımız link vermişti ve bu linkteki adrese girip bilgileri dogru bir şekilde verirsek yamahanın anahtarlık gönderecegini söylemişti bende belki gönderir diye üye olmuştum ve adres bilgilerimi girmiştim.
bugün iş yerinden 3-4 saatliginie bir yere gitmem gerektigi için çıktım geri geldigimde ise masamın üstünde bir paket var bu ne dedim arkadaşlara onlarda bize ne soruyon sana gelmiş dediler neysee tabi merak ve heycanla paketi bir açtım baktım yamaha katolagları felan gönderdiş birde anahtarlık. ben o siteye üye oldugun bile unutmuştum ama sagolsun göndermişler ayrıca o linki veren arkadaşın nickini unuttum ama yazımı okursa :
çok sagolasın ben hiç göndereceklerine inanmamıştım
evet sonunda benim anahtarlıkta bu gün iti bari ile geldi linki veren arkadaşa çok teşekkürler.
bende üye oldum!Ya adamların su yaptıgına bak bi ufacık anahtarlık nası etkiledi beni artık yamaha almayı düşünüyorum
Drift Religion
anahtarlıklarınızı güle güle kullanın...hayırlı olsun...Kınroadda Yamaha anahtarlığıda at kuyruğundaki kelebek gibi olacak ama Türk stilide bu olsa gerek...
Yamaha MT-01 görünümlü Kınroad...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
ya bana gelmişti ama ben bu anahtarlığı motor üstünde kullanmak istemiyorum motoru mahveder koca demir ya tamam hoş bir jest orası ayrı ama motor üzerinde tavsiye etmem
mete_han yorumu : hacım o anathar cbr 125'in üstünde motordan büyük görünür
Torun fırsat buldukça bana giydiriyon ama sen şu aşşadaki topic'e cevap ver hani modlar emrine amadeydi hani hemen sohbete sabitlicektin foto konusunu noldu bakıyorum üzerine bi bardak soğuk su içmiş gibi bi halin var sesin soluğun çıkmadı karşı hareket olarak burandan kitledin ama ben kitledikden sonra kitlesende olur kitlemesende
şurayada link koyayımda görmedim ambiyansı yapma http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=16239
Motorlarınızı bu ucube nesneyle kirletmeyin arkadaşlar...Sağolasın yollamışlar elin gavuru...gavur ne yollarsa pek seviniyorsunuz ya...
cbr125 adını duymadan bir gece yaşayamayacakmıyım bu güzel dünyada...
Mutlu bir dünya istiyorum...içinde cbr125in olmadığı...kabus geri döndü...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)