ben de ben de...
ben de ben de...
dedoş bu anahtarlığı boşverde Yamaha Türkiye Satış Müdürü Halil Beyin yanına bir uğrayalım seninle istersen...bi çayını içeriz...arzu edersen kendi elleriyle yaptığı nescafeyi içeriz...beni biraz severde... sen anahtarlık diyorsun biz Yamaha TR diyoruz...aşalım bunları lütfen...
doniecan burada belediyenin açık bıraktığı bir çukur var...hani diyorum açılmışken gelsende mezarı beleşe getirsen...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
posta ücretini kim ödüyor
bedava geliyor para ödemiyorsun bide kapıda komşulara aa ingiltereden paket gelmiş diyerek tafra yapmasıda bedava :Dposta ücretini kim ödüyor
kayıt oldum.. gittii....
Motorumu Sattım Kendimi Garip ve Yanlız Hissediyorum
( A RH + ) Türkçe' ye Sahip Çık, Yok Olmasına İzin Verme...
Aşkın Bir Sabun İse Köpürt Beni Pakize
bende üye oldum.adamlar şaşıracaklar türkiye üyeliğinin birden artmasına!
HIZLI YAŞA YAVAŞ ÖL !
arkadaşlar bir tek bu geliyor, kutudan çıkan bu.
fazla hayal kurmayın haaa
amma beleş sirke baldan tatlıdır derler
cause suicide is painless / It brings on many changes / And I can take or leave it if I please, /
and you can do the same thing if you please
banada bugün geldi. Ama anahtarlığı fazla kullanışlı bulmadım. Zincir kısmı çok garip şimdilik anahtarlarımı takmadım anahtarlığı duvara astım. Mücevher kutusuyla yollamaları çok hoş, keşke daha ii tasarımlı bişey yollasalardı yinede bedava olması çok güzel.
[FONT="Fixedsys"][I]My mOtO LoVé is indescribablé ..! [/I][/FONT]
abi yardımcı olun da bi de ben alıyım anahtarlık nasıl oluyor ?
ÜYE OLDUM ŞU ANDA BEKLEMEDEYİM............
[COLOR="Red"]UMUT DENEN ŞEY UMUTSUZLUK KORKUSU İNANÇ DENEN ŞEY YOKLUĞUN DUYGUSU[/COLOR]
http://www.yamaha-motor-europe.com/mt-world/
site yukarıdaki adres açılan sayfada MT-registration yazısının üzerine tıklıyorsunuz karşımıza üyelik sayfası çıkıyor gelen sayfada dikkat edilmesi gereken şeyler e-mail adresinin doğru girilmesi ve ev adresinin tam olarak yazılması tabikide şifre ve üye adı bilgileride doğru olarak yazılmalı
walla bende üye oldum anahtarlıkta hoşuma gitti inşallah gelir
]
ayıp be kardeşim...kıççıkırık bi anahtarlık için sarfettiğiniz şu çabayı osmanlı torunlarına yakıştıramadım... atalarımız Kurtuluş savaşında Çanakkalede Erzurumda canını ve kanını verirken nereden bilsin torunlarının bir anahtarlık peşinde koşacağını...
dede sen kaşındın...sabote edeceğim senin topikleri...heheheh...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
teşşekkür ederim arkadaşım sağol bi sorum daha var anahtarlık ne zaman gelir ?
muhahaha.Amma geyik olmuş bu anahtarlık muhabbeti.Bizde üye olduk ama gelmedi bizim anahtarlık.
Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı. Alphonse Karr
walla öyle oldu beleşi duyunca insan kendini kaybediyor
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)