yau banada gelmediii:( erkek arkım benden sorna üye oldu on ageldi vallaaa..ayrıca koptu onunki çelik kısmın ucu kopmuş nazarmı değdirdim ne
yau banada gelmediii:( erkek arkım benden sorna üye oldu on ageldi vallaaa..ayrıca koptu onunki çelik kısmın ucu kopmuş nazarmı değdirdim ne
Hayat ne kadar uzun olursa olsun, hep beklenmeyen kadar kısadır.
adreste hata yapmış olabilirsin.
tekrar dene zararın neresinden dönersen kardır..
[B][U]**SLOW DOWN PLEASURE UP!![/U][/B]**:bounce:
yahu bu ne ya anhtarlıkmı bu şimdi.. bende kalite sanmıştım.. hayal kırıklığı sadece
...........KARAALİ.........كاراالط
bana, kardeşime, babama, kuzenime, grafiker arkadaşıma, kankardeşime ve aile dostumuza (üye olurken adresleri aklıma gelenler) gönderdiler.
Çok sağolsunlar..
dandik mandik ama adam yollamış.
çok takdir ettim
[B]sadece kazanmaya oynayanlar kazanır...[/B]
arkadaşlar bana da geldi anahtarlık. sıra motorunu almaya geldi.. eee önce küçük parçalar sonra bütünü
bENDE DE war benimkide geldi ama deri olan ...
Bir ben eksiktim bende şimdi üye oldum bakalım ne zaman gelcek hehe
motor yok bari anahtarlık olsun bee
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
ya bende üye oldum
cok mutlu oldum ya motorum yok bari anahtarlıgım olsun
valla ben 3 kere üye oldum adresleri yanlıs yazmısımdır ısı garantıye alayım dıye meger adreslerın hepsını dogru yazmısım 3 tane anahtarlık geldı dusunup gondermelerı yeter abı taaa ingiltereden saolsunlar
isyan rock'ta başlar,motosiklet üstünde devam eder !!!:cat:
Valla banada geldi allah razı olsun pek işlevsel değil ama düşünüp göndermeleri yeter
2011 Hyosung GT250R EFI Beyaz
arkadslar tam umıdı kesmıstım kı.ama sonunda dualarım yerıne geldı ve yamaha bana da anahtarlıgını gonderdı super bsey tavsıye ederım
ya siz üye olduktan kac gün sonra anahtarlık gelio
arkadaşlar bende bu siteden üye oldum aynı zamanda e-mailime mesaj geldi acaba tekrar yamahanın sitesine girip aktivite etmem gerekecekmi...
Bugün tam evden çıkarken güvenlik yanıma geldi ve İngiltere den bi paketim olduğunu söyledi.Yav dedim tanıdık filan da yok orda.Bi baktım puf puf bi zarf heyecanla açtım bi de baktım a ah Yamaha Anahtarlığımı Göndermiş Ben 1 ay kadar önce üye olduğum için artık gelmez diye unutmuştum bile ama geldi.Çok sevindirik oldum
GELDİ GELDİ banada anahtarlık geldi Ama beyenmedim Hatta azcık Paslanmış bile
banada geldi nihayet anahtralığımm çok şık bi anahtalık
PAMUKTAN PRENSES Mİ OLUR??? PRENSES DEDİĞİN TAŞ GİBİ OLUR
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)