banada gelmedi yaw hayret
banada gelmedi yaw hayret
...........KARAALİ.........كاراالط
ARKADAŞLAR ANAHTARLIĞI ÜZERİNDE Bİ FAZER GELDİ BANA
KISKANANLAR ÇATLASIN. ÇOK NAZİK ADAMLAR BUNLAR YAW
SAYGILARRRR
[B][U]**SLOW DOWN PLEASURE UP!![/U][/B]**:bounce:
Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
Mustafa Kemal ATATÜRK
ilk mesajdaki anahtarlıkla bana gelen aynı degil. herkes çullanınca adamlar yeniden sipariş verdi herhalde. sonradan da dizayn değiştirelim bari demişler herhalde.
==============================
==============================
Bana da Bugun Gelmesi Lazım ama Yaa Nasip Bugun tam on gün oldu....
bana da gelmedi henüz ama istermisiniz bana ingiliz anahtar takımı göndersinler bu aralar bana 14-15 çok lazım olyo da
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
ben rıca ettım bır tane yzfr1 gonderın dıye bakalım
abilerim bende üye oldm bana göndermediler kırıldm walla YAMAHAya
abi adamlar anladı tabi baktı bunlar beleşçi yollamıolar
[COLOR="Blue"][I][B]FENER[/B][/I][/COLOR][COLOR="Yellow"][I][B]BAHÇE[/B][/I][/COLOR] [COLOR="Red"][B][U]TÜRK'E KEFEN DİKENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR!!![/U][/B][/COLOR] [COLOR="Blue"][I][B]FENER[/B][/I][/COLOR][COLOR="Yellow"][I][B]BAHÇE[/B][/I][/COLOR]
içine patlayıcı falan mı kodularki. bak yeni model çıktı ama elimizde kaldı. kalanları si alacaksınız yoksam patlatırız haaaaa diycekler.
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
yaw millet benim 1 aydır gelmedi heralde yamaha bu işten caydımı neyledi
heralde türkiye ye göndermekten vazgeçti yamaha, yani millet olarak bende dahil böyle aç gibi anahtarlık görmemiş gibi saldırırsak olacağı buydu tabi, büyük ihtimal elin gavuru bizi hiç anahtarlık görmemiş insanlar olarak tanımıştır
banada anahtarlığım başvurduktan 10-15 gün sonra geldi ama pekde anahtarlık denemez sanırım çünkü büyük bişey...
Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
bugun 8. gün hala tık yok
[B][U]**SLOW DOWN PLEASURE UP!![/U][/B]**:bounce:
bugun 8. gün hala tık yok
hehe benmde 1 ay oldu nerdeyse,banada gelmedi
125 ZN
06 ZN 181
Anahtarlık bana da ulaştı henüz 15 gün geçti geçmedi üzerinden.
Kaliteli bir ambalaj ve kutuyla göndermişler. Yanında da MT-01 kataloğu mevcut. Anahtarlık gayet şık.
[B]Motor[/B]la Odun Kesilir:queen:
geldi geldi
bana da geldi:P
En tehlikeli an, [COLOR="Red"][B]ZAFER[/B][/COLOR] anıdır!!!
34 EF 2238
[COLOR="Red"]B[/COLOR] Rh+
:( benim anahtarlığı gören var mı Hani belki bana gelinceye kadar yolunu kaybetmiştir... harbi bana da gelmedi anahtarlıkkk..... nerdeyse 1 ay olcak Be.. nesse hala umutla beklmekteyim
benimki hala gelmedi burdah yamahaya bir yuuuhhhhhh çekiyorum
125 ZN
06 ZN 181
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)