bana da 10 gün içerisinde geldi
bana da 10 gün içerisinde geldi
:cat: [FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]34 GS 7131[/COLOR][/FONT]
Bana da geldi, bana da geldi
Keeway Superlight 150 :cherry:
34 ED 0798 (namı-diğer "vın vın")
yaa biz türkleer yaaa
...der __face__
Welcome! You have successfully registered as a member of Yamaha.
Yav ben yanlış yere üye oldum galiba.Adres istedi ama apartman dı daireydi filan onalrı sormadı.
Napıcam ben
Adresimi update ettim hadi bakalım hayırlısı
Daha önce sorulmuştur ama okuyamadım motosiklet kısmına illa yamaha mı yazmak lazım ??
bende üye oldum bakalım nolcak 10 gün sora gelir inşallah anahtarlığından diğil havam olur :D:D
eet arkadaslar herkese merhaba benimde anahtarlığım geldi! insan sevindirik oluyor..tavana vuruor vallai...nese en yakın zamanda fotoları eklerimm....herkese saygılar...
[b]Yaşasın motosiklet kardeşliği. Sevelim, sevilelim, bu dünya kimseye kalmaz. Anneciğim, kardeşim ve gt250R sizleri ölene dek seveceğim... __No Women, Yes Vodka...:wiinkk:[/b]
[COLOR="Red"][B]Hayallerinizin peşinden gidin. Gitmiyorsanız, gidenlere mâni olmayın.[/B][/COLOR]
walla bana da geldi. ama hakikaten bişey dikkatimi çekti. bir paket var özenle hazırlanmış. değeri bizim paramıza göre 2 3 ytl. ama bırakın paketi ta ingiltereden geldi. en az 20 ytl kargo ücreti tutar. arkadaşımın bi tanesi bunun içinde dinleme cihazı var dedi. casuslukmu yapıyolar ne?? inanalımmı?
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
[b]Yaşasın motosiklet kardeşliği. Sevelim, sevilelim, bu dünya kimseye kalmaz. Anneciğim, kardeşim ve gt250R sizleri ölene dek seveceğim... __No Women, Yes Vodka...:wiinkk:[/b]
[COLOR="Red"][B]Hayallerinizin peşinden gidin. Gitmiyorsanız, gidenlere mâni olmayın.[/B][/COLOR]
yaaaa bana gelmediiiiiiiiiii!!!!!!!!:( adresi türkçe karakterler kullanarak yazdım acaba oyüzdenmi gelmedi yau.. 3 hafta oldu ne gelen vaaar ne giden...
Hayat ne kadar uzun olursa olsun, hep beklenmeyen kadar kısadır.
ohaa dinleme cihazımı bizim gibi adamların nesini dinlerler ki??
beyler ıngılızcem yok bı tarıf edebılrımısnz
trf edecek olan yokmu yavv bızde alalım
ayın 19'unda kayıt oldum yarın gelmesi Lazım. Bakalım nolcak
vay be...
bir anahtarlık için, evinizin adresine kadar, tüm bilgilerinizi verdiniz ha
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
Bana halen gelmedi...Nedense...
Başvurmadımda...Estetikde değil hani...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
Mustafa Kemal ATATÜRK
ne anahtarlıkmış bu bee
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)