Suzuki GSX-250 R İncelemesi | Böyle GSX-R olur mu ?
Reklamlar
-
19 Aralık 2019, 06:02
o kadar viraj çalışıyorum piste de giriyorum R25'in neredeyse dibini tüm sınırlarını bile gördüm güvenli sürüş denen şey trafikte asla yok.
eğer trafikteyseniz gerçekten güvenli sürüş diye birşey yok
150 km/h hızla kurtulduğunuz yerden ertesi gün aynı yerde 40 km/h ile kaza yapıp yaralanabilirsiniz.ister inanın ister inanmayın ne zaman ne olacağı belli değil,çünkü güvenli sürüşü siz belirlemiyorsunuz trafikteki araçlar belirliyor bizim ülkede bu rezalet trafik kültürü yüzünden güvenli sürüş denilen şeyi hiçbir zaman göremiyeceğiz.
en güvenli sürüş bence trafiğe kapalı alanlardır
güvenli sürüş eğitimi alırsınız
güvenli sürüş eğitimi aldığınız gibi
trafikte sürersiniz fakat o da ? sırf böyle sürdüğünüz için dallamanın biri önünüzden 100 yıl dusunsenizde aklınıza,hayalinize gelmeyecek yerden yasak u dönüşü yapar
motosikletinizin sınırlarını görmüş olsanız bile piste 180 190 viraj(r25 için) dönmüş olsanız bile sırf pist,trafiğe kapalı alan olduğu için aslında o yüksek hızlarda bile güvenli sürüş yaparsınız
ne bariyer ne kavşak ne trafik ışığı ne refüj ne de saçma sapan katil sürücüler(araba motor dahil)
vardır bu ortamda güvenli sürüş dediğiniz şey trafikte yok bunu bence herkes anlamalı :D
güvenli sürüşü sizin belirlediğiniz tek zaman/yer/alan/bölge artık neyse orası trafiğe kapalı alandır bunu unutmayın
not: tamamen kendi fikirlerimdir
bir düşününce bana hak vereceksiniz
Reklamlar
-
19 Aralık 2019, 13:22
Gsx 250r konusu lazımdı foruma iyi oldu topspeedciler beğenmiyor saygi duyuyorum eyvallah ama kullanicilardan özgün yorumlar alabilirsek güzel olur. İncelemelerde beğenilen bir motosiklet
Eve geç varmak hiç varamamaktan iyidir..
-
ben oğluma aldım geçene sene nisan ayında.aletin konforu yol tutuşu duruşu titreşim oranı çok çok iyi.diğer motorları bilmem bende de 250lilk maxiscotter var o da 140 dip gaz ypıyor ve bu hız bence 250cc bır alet ıcın gayet uygun fazlası zarar.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler