Rize Ovit İspir Yusufeli Artvin Günübirlik gezi [Crf Rally]
Reklamlar
-
Reklamlar
-
çok güzel kamp yerleri var keşke yanına kamp malzemlerini alıp güzel bi yayla da kamp yapsaydın
-
ortalama seyir hiziniz kac acaba 152 yapiyor bir resimde fakat genel olarak nedir ? bu arada manzaralar efsaneymis ömür uzatir
-
F54 adlı üyeden alıntı
çok güzel kamp yerleri var keşke yanına kamp malzemlerini alıp güzel bi yayla da kamp yapsaydın
Tek olmasaydım kesinlikle kamp yapardım
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:44 ----------
ndvia adlı üyeden alıntı
ortalama seyir hiziniz kac acaba 152 yapiyor bir resimde fakat genel olarak nedir ? bu arada manzaralar efsaneymis ömür uzatir
90-110 arası rahat bir şekilde gidiliyor ama bu tur icin ortalama bir hız soyleyemem ispir yusufeli arasi cok dar virajli yollar vardi 50-60 la gittigim de oldu. Orası borcka tuneli denemek icin bi ufak bastim.
ABONE OLMAK İÇİN >>> youtube.com/channel/UC2pNC9t3HM5t01YezVcCwzw
-
burakrak adlı üyeden alıntı
Tek olmasaydım kesinlikle kamp yapardım
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:44 ----------
90-110 arası rahat bir şekilde gidiliyor ama bu tur icin ortalama bir hız soyleyemem ispir yusufeli arasi cok dar virajli yollar vardi 50-60 la gittigim de oldu. Orası borcka tuneli denemek icin bi ufak bastim.
tesekkurlerr tekeriniz duz bazsin
-
solo geziler önceden bana da güzel geliyordu.Ama insan sıkılıyor bi zaman sonra.Güzel bir gezi olmuş.
Yamaha YBR-125 2008/Honda DYLAN 2008/Honda CBF-150 2011/Kawasaki ER-5 2005/Yamaha fazer8 2011/YAMAHA YZF R1 2010/YAMAHA YZF R1 2014/HONDA CBR 1000RR 2014+YAMAHA YBR-125 2012
-
özellikle yollar cok ferah gözüktü.
İzmir ve civarında böyle yol pek denk gelmiyor
-
Çok ferah, güzel yollar ve manzaralar yakalamışsın. Bol Bol yapmak lazım.
-
Böyle keyifle gezenleri gördükçe canım çekiyor. Çok keyifli bir geziymiş, resimler ile paylaşımınız için ayrıca teşekkürler. Sayenizde gezemesek de görmüş oluyoruz
Darısı başıma diyorum
-
Süpersin yine hocam.
Ben de arada ovit tüneline kadar gidip geliyorum
Yollar güzel. Gezi güzel.
Eline sağlık.
-
Teşekkür ederim arkadaşlar bu güzergâhı herkese tavsiye ederim mutlaka bir sefer gidin.
ABONE OLMAK İÇİN >>> youtube.com/channel/UC2pNC9t3HM5t01YezVcCwzw
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler