Sonuna kadar izleyin... 4:08'de sesli guldum...
Bu arada, 8mpg yaklasik 30 litre/100km'ye tekabul ediyor
Sonuna kadar izleyin... 4:08'de sesli guldum...
Bu arada, 8mpg yaklasik 30 litre/100km'ye tekabul ediyor
Lütfen.... rakip tanımam
Benim o noktaya gelmem için işi gücü bırakıp bununla uğraşmam gerek.
Böylesi bir makineye benim (afedersiniz kıytırık) projelerimi rakip görmenizden, hatta videolarımı takip etmenizden dahi gurur duydum. Dalga mahiyetinde olsa dahi farketmez, gerçekten hoşuma gitti Sonuçta izlenme kasmak veya kendimi tatmin etmek için değil, belki bir iki genç meraklanır heves eder de birşeyler üretir, "baaak teker yaptım" "baaak su altında gaz çıkardım" videolarından ileri giderler diye...
Gönülden teşekkür ediyorum
Kural [Z], siz kendiniz yapiyorsunuz ama... Bu amca muhtemelen baskasina yaptiriyor. O acidan bir ustunluk soz konusu
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:11 ----------
1200 degildir muhtemelen. NOS'la belki... Amca her ne kadar aksini iddia etse de... Ama varsin 600 beygir olsun... Sonuc cok degismiyor bence. Rakamlara cok takilmamak lazim bir noktadan sonra Motosiklet tam bir cinnet eseri.
O kadar gucu yere aktarmak ta mumkun degil zaten. Adam 160'la (100mph) patinaj yapabiliyor diyor
Hayir, V8 motora bir degil iki tane supercharger takmak nedir delilik resmen. Hayir ustune bir de NOS nedir yahu
4:08 muhtesem ama... Motor bostayken gazi verince motorun torkunu bacaklariyla zor zaptediyor amca... Olacak is degil.
Gerci benim gariban 4 silindir araba bile bostayken aniden gaz verince saga yatiyor biraz; sadece iki teker uzerinde kat kat guclu bir motor icin gayet normal aslinda...
Ankara'da supra ve bmw var 1000hp üzeri ikisi de gücü yere aktaramıyor şeritte duramıyorlar ilk viteslerde. 4 teker aracın bile yer ile teması kesiliyor iken bunu düşünemiyorum.
O mevzu benim çok kafama takılıyor. Gücü verip, kullanamadıktan sonra ne işe yarayacak birde övünüyorlar. VAG grubu tayfasıda öyle 1.6 dizel motorlu pololara ve diğer markanın o motorlu taşıtlarına 200 ve üzeri beygir koyuyorlar siyah duman ata ata gitmeye çalışıyorlar arabalarda yürümüyor maksat tamamen ego. Elin gavuru da bir sürü makale yazıyor mesele hp değil aktarımın başarılı olması şunlara dikkat edin önce yürüyeni toparlayın falan diye. Bizde sadece yok chip atayım, yok egzoz takayım gücü basayım ama altyapıya hiç girişmek yok :D
En temizi benimki. Pavyon ışıkları takayım, bir tane cg125 alıp cafe önüne çekeyim motoru die düşlüyorum
tövbe estf. bu ney böyle efsaaane olmuş
Bu VAG'cılar arasında çok İngilizce bilen yok galiba
Tok kapı sesiyle caka satan tipler.
Bende,atmosferik ceed ile virajda arkada biraktigim vag`cı çok oldu.
Daha geçen hafta bursa donuşu inegol taraflarindaki mezitlerde yedim birini..
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:08 ----------
Satiated door sound
Bunu iyi bilirler.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)