Beyler Uzun Zamandır Düşünüyorum Fiziksel Özelliklerim Yukarda Nasıl Kullanabirmiyim.
Beyler Uzun Zamandır Düşünüyorum Fiziksel Özelliklerim Yukarda Nasıl Kullanabirmiyim.
Kullanabilirsiniz.
Kiloda hafif olmanız her zaman avantaj. Boy olarak da biraz kısa gibi kaldığınızı düşünseniz de fazla zorluk çekmeyeceğinizi düşünüyorum.
Yine de selesine oturup bir deneyin
Hafif olmanın neden seni engelleyeceğini düşünüyorsun,motora deadlift yapmayacaksan sorun yok
Ya Beyler Çevremdeki Kişiler Hep Boyum Kısa Diyor Buda Haliyle Özgüvenimi Sıfırlıyor Cbr 125 135 kilo bi alet benim boyda fazla uzun değil bu yüzden taşıyabilirmiyim diye sorayım dedim şuan kuba fighter 50 cc kullanıyorum 50 cc den çok bunaldım gitmiyooo
Olur hemde 10 numara olur,altındada 600rr gibi durur. Boyu 1.82 olan biri olarak konuşuyorum,herzaman kısa boylu olanlarda motosiklet daha şekil durmuştur
Süper olur canavar olur 100 kg 1.76 cm adamı canavar gibi götürüyor ve üzerinde sırıtmıyorum
Aynı boydayız. WR125 R a ayak ucu ile yere basıyordum. sıkıntı olmaz. Ondan önce de cbr 250 kullanıyordum. Transalp süren aynı boyda arkadaşlarım vardı.
"Ve ben 24 yaşındayken kendimi Türkiye'nin bağımsızlığına armağan etmekten onur duyuyorum."
Deniz Gezmiş 28 Şubat 1947 - 6 Mayıs 1972
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)