Apartmana ait olmayan bahçe dışında bağlayacak bir direk bulun oraya zincirle bağlayın. Apartmandakiler araçlarını nereye park ediyorsa orda.
Apartmana ait olmayan bahçe dışında bağlayacak bir direk bulun oraya zincirle bağlayın. Apartmandakiler araçlarını nereye park ediyorsa orda.
Yolun kaldırımla birleştiği noktaya demir kaynattırım oraya bağlayabilirsin. Tek sıkıntı her geldğinde o park alanının boş olması lazım.
Motorun fotoğraf larini cektim satiliga koymak istemiyorum ama mecbur birakiyolar...
Bir abi bana biryer gosterecegini soyledi bakalım hayırlısı
Yöneticinin park ettiği yere koyun. Park halindeki motoru kurcalamanın da arabaya izinsiz girmekle aynı sayıldığını hatırlatın.
bende arkadaşlara misafirliğe gittiğimde apartmanın içine sokuyorum, bir kişi rahatsız oldu ve dışarı çıkartmamı söylemişti. tınlamıyorum, muhtemelen sorun eden olursa döverim zaten sonrasında bir şey diyen olmadı. hem onların kendileri görüntü kirliliği, terbiyesizler, ahlaksız kibirli egoist fesat insanlar.
pire için yorgan yakmak atasözünün tam karsılıgı bir olay
abicim bırak istedigin yere... gidere gider.. öyle evden cıkartma falan kolay işler degil 1 mahemeye verdik imza topladık diye evden cıkartamaz kimse sizi..
benzer bir mevzuyu apartmanımızda yasıyoruz baska bir nedenden bir kiracıyı evinden cıkartmaya calısıyor apartman ama ne kdr imza toplasan da anca uyarı niteliginde kalıyor...
ailemizde hukukcu da var
kimse seni evinden de motorundan da edemez bu nedenden..
ama sana tavsiyen motorunu bulundugun yerden farklı bir noktaya koy.. sen de iyi niyetini göster
İmza toplayıp evden atma olayı iyiymiş.Sanki ülkede hukuk kalmış gibi.Bırak imza toplasınlar mahkeme bitene kadar sen master yaparsın.
Her apartmanda olur böyle şeyler.Benimde çatıdaki uydu antenlerini sökecek oldular.Dedim aranızda varsa bir babayiğit çıkıp söksün bakalım bende göreyim analar neler doğuruyormuş görelim.Sonuç o antenler 10 yıldır oradalar.
20 dairelik Apartmanın içine sokuyorumdum ben motoru merdivenleri çıkması zor oluyordu sonra rampa yaptırdım Sonra yönetici geldi akşamleyin Ne yapıyorsunuz burada diye rampa yapıyorum dedim o da bana danıştınız mı dedi Ben de sen kimsin dedim motorla seni çıkmıyorsun ben çıkıyorum dedim yıllar sonra evlendim oradan taşındım apartman daha sonra tadilata girmiş benim yaptığım rampanın aynısını daha güzel yapmışlar bu arada yöneticide süper 50 cc motorla o rampayı kullanıyor ben oradayken bisikletle Motosiklete çıkan gençlere gururla Diyorum ki zamanında bu rampayı Ben yaptırdım çocuklar tuhaf tuhaf bana bakıyor
Golcuk gelede bu deprem sonrası olan kisim cok degisik insanlar yobaz, cahil deprem onlarla beraber görgü, saygi larinida yikmis gibi. Bunlari yazarken onumden bir aile gecti kadinin sirtinda canta elinde alisveris posedi elinde cocuk ve bebek arabasi. Adamdaysa bir sigara....
Genel profile uygun bir tanimlama bence.
yeni taşındığım apartmanın önü geniş kaldırım. iki motor yanyana parketse bile bebek arabası yanından rahatlıkla geçebiliyor. motoru aldığım gün apartman whatsapp grubuna yazdım, motorumu kaldırıma parkedicem bilginiz olsun diye. yok ses olur diyen yok benzin yağ kokusu istemiyoruz diyen vs vs.
ilk gün karşı kaldırıma parkettim, ikinci gün apartman önünden bi araba çıkmış oraya parkedip zincir+alarm bağladım motoru. bir saat geçmeden kapı çaldı motoru ordan çeksende arabayı koysam ben oraya diyolar. kimse kusura bakmasın motoru kaldırıma çıkarmıyorum arabanızı başka yere götürün dedim. ertesi sabah gruptan yazdılar motoru kaldırıma parkedersen daha iyi olucak diye
Araba orada duruyor da motosiklet niye duramıyor diye soraydın keşke. Araba araç da motosiklet oyuncak mı ne saçma bir istek. Kesinlikle kaldırmazdım motorumu her ne kadar iyi niyetle söylerlerse söylesinler.
Şuan kaldırıma çıkarıp parketmeye başladım. 2 haftalık süreçte arabaları tampon tampona parketmemeleri gerektiğini apartmana giriş karşısına insanların ve motorun girebileceği boşluk bırakmaları konusunda eğittim
ama öyle insanlar varki (insan denmez aslında) camlardan çöp poşetlerini aşağı atıyolar. yakalarsam onu yapanı sağlam bi eğitim vericem
Benelli TRK502 - Hyosung GV250 - Regalraptor SPT350 - Kanuni Caracal200 - Kanuni Windy125 - Kawasaki GPZ500 - Kawasaki EN500 - Aprilia MANA850 - Regalraptor Spyder250 - Honda VT600 - Zealsun ZS150-19
@Euoglu
Fazla hassassın.
O imza toplayarak apartmandan atma işi hiçte kolay değil.
İnan bana değil.
Gözünü korkutmak istiyorlar.
Tınma bile.
Haaa kafan dahada rahat olsun istiyorsan yönetici zımbırtısının açığını kolla.
İlla bir açığı vardır.
Koz olarak cepte tut.
Bi daha aynı şeyi söylerse çıkar cwpten yapıştır suratına.
Gıkı bile çıkmaz.
Hatta ondan sonra sana bi hörmet bi hörmet.
Gelsin baklavalar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)