Öncelikle herkese selam eder kazasız belasız sürüşler dilerim. 10 yıllık sürücülük hayatımda ilk kez kaza yaptım. Bugün yağmurlu bir güne uyandım ekipmanlarımı aldım. Sınav yerine ulaştım mt07 ile gireceğim sınava ısınma turlarını attım sınav başladı. Parkuru bitirdim. Sonra trafiğe çıkmak için komut geldi trafiğe çıktım. 2-3 km ilerledikden sonra 3 cü kırmızı ışıkta sürücü kurslarının araçları sağ şeritte kaza yapmışlardı bende sinyalimi verip sol şerite geçtim yeşil ışık yanıp sönmeye başladı 2 sn kalası sarıya geçmek üzereyken zaten yavaş olan hızımı düşürüp ışıkda durdum arkadan audi marka(plakasını alamadım) araç arkadan çarptı aşşağı indi ve benim yeşilde, ışık yanarken durdugumu filan söyledi gözetmenler kendisinin hatalı olduğunu yaya ve ışıklara yaklaştığında hızını düşürmesi gerektiğini, sürücü adayının arkasından çok yakın seyrettiğini, yağmurlu havada fren mesafesini ayarlayabilecek hızda seyretmediğini söylediler motordan düşmedim motorda da bi sıkıntı yok fakat aracın farları ve kaputu döküldü artçının ayaklıgı ok gibi araca saplandı neyse moturu araçdan ayırdık tutanak tutmak isteyip istemediğini sordular oda gerek olmadıgını söyleyip yoluna devam etti gözetmenler sınavı başarıyla tamamladıgımı kurallara uydugum için teşekkürlerini dile getirdiler. Sonra boş bir kağıda tutanak için imza attım gözetmenlere verdim. Olaki sonradan karar değiştirip şikayetçi olursa diye. Şimdi ben ne gibi bir sıkıntıyla karşılaşırım hem onu sormak istedim hemde bu olayı siz değerli forumdaşlarla paylaşmak istedim.