Önemli olan nereye varacağın değil, yaptığın yolculuktur.
Teröristlik dışında bahsettiklerinde haklı
Bayağıdır ağız dolusu küfür etmemiştim. Rahatladım iyi oldu elim ayağım titriyor ya. Bu dahil bütün genellemeler yanlıştir diyen adam boşuna mı nefesini tüketti şerefsize bak ya bardağın boş tarafından bakıyor. Kendinde iyilikten eser olmayan başkalarını kötüler böyle
birinin davranışı benim haklarımı sabote ediyorsa bu teroristliktir.
Trafik terörü gayet yerinde bir kelime.
Yaya kaldırımı adı üstünde. Motosiklet kaldırımı değil.
Hak veriyorum adama.
Az bile demiş. Kime dediği gayet açık, üstünüze alınıyorsanız bi sorgulayın yaptıklarınızı.
Haklı olduğumuz şeyde susarız, zamlara, vergilere ses çıkarmayız ama haksız olduğumuza tepki göstermeyi pek severiz. Cem Seymen'in yazdıklarının altına imzamı atarım, bana da tepki gösterin.
Benimde en sinir oldugum paket servisci elemanlari ne yol taniyolar ne kaldirim bir gün carpacam birisi sonunda bunlar yüzünden motosikletli suruculer apaci gibi algiya olusuyo 😠
Başlığı görünce şaşırdım. Fakat attığı tweeti okuyup videoyu da görünce hak verdim. Doğru söylüyor.
Adamin üslubu yanlış. Toplumda genel bir algı oluşturmaya çalışıyor gibi. Motosiklet kullanıp adam gibi sürmeyen illaki var. Bunun yaptığı gibi polemiklere gerek yok.
sırf paketçi motoru tabir edilen motorlardan kullanıyorum diye apaçi damgası yememek ve doğrusu zaten bu olduğu için her kurala harfi harfine uyarak seyahat ediyorum adam paketçiler konusunda haklı lakin genelleme yapması ''motora atlayan kurallardan muaf oluyor'' Diyerek tüm motorsiklet kullanıcılarını bu kalıba koyması yanlış kaldı ki şimdiye kadar kimin kime trafik terörü yaşattığını herkes çok daha iyi biliyor .
Genelleme yapmasına şaşırılmasına şaşırıyorum.
Ula bu ülkede bizden olmayan terörist fedöcü muamelesi çekenler varken bu ne ki?
Akım derken b.kum diyen biri daha. Haklı olduğu konuda karşı tarafa "Terörist" diyerek s.çmış ve üzerine oturmuştur.
Bir gün Yalova’ya genç, yeni mezun bir kaymakam atanmış. İlk kez göreve başlayacak olan Kaymakam, İstanbul’dan vapura binerek Yalova’ya hareket etmiş. Yalova’ya geldiğinde iskelenin tıklım tıklım insanlarla dolu olduğunu görmüş. Güverteye çıkmış, etrafa gülümseyerek bakıyormuş. Yanından geçen bir boyacıya usulca sormuş:
-’Bu kalabalık Yalova Kaymakamını bekliyor değil mi?
Boyacı, gülmüş:
-’Kim takar Yalova Kaymakamını ağabey. Halk Gazi Paşa’yı bekliyor’ demiş.
Terörist dışında dedikleri doğru
Türkiye de motosiklet değil trafik terörü var.Otomobil / ticari araç kullananların %70 i berbat araç kullanıyor ve kurallara falan hiç saygıları yok..Konuyu sadece motosiklet olarak ele almak terazinin ayarını kaçırır..Motosikletlerin herhangi bir kazaya sebebiyet verip başka birinin canını yakma olasılığı diğer taşıtlara göre 1/4 bile değil..Ancak makasci trafik magandalari yüzünden ocaklar sonuyor..
Adam söylediklerinde haklı fakat yanlış şekilde söylemiş, ifade etmiş. Yanlış şekilde ifade ettiği içinde bize haksızlık yapılmış.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)