Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
3. sayfa BirinciBirinci 123

Cem Seymen motosiklete binenleri terorist ilan etti

REKLAM ALANI
    oldcockroach - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2014 HONDA CBR 125R
    Alıntı SavageGarden adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    cey seymen sonuna kadar haklı

türkiyede motosiklet terörü vardır.

işine geldğinde yolda, işine gelmediğinde ise kaldırımda gidiyorsan, bu bir motosiklet terörüdür.

bakın videoda diğer 2 motosikletli trafikte herkesle beraber durmuş. durması gerekir. olması gereken o ikisinin yaptığıdır.

evet, yolda yanda boşluk varsa ilerleyebiliriz. ama boşluk yoksa durmak zorundayız. nokta. zo-run-da-yız. kaldırıma çıkamayız arkadaşım.

kullanmak için ehliyet gerektiren ve içten yanmalı motora sahip, en az 15 beygir gücünde bi aleti kaldırıma sokamazsın! so-ka-maz-sın. nokta!

kaldırıma girersen sana terörüst derler. ve sonuna kadar da haklılar!.

yolda trafikte ben motosikletimde bekliyorum, onlar şak diye kaldırıma insanların araasına fırlıyorlar.. en ufak bi bekleme yok, trafik açılır mı acaba diye kolaçan etme yok, trafik duruyor ve adam kaldırıma şak diye fırlıyor...ve ben onlara daha çok küfrediyorum. onlar gibi şehir eşkiyaları yüzünden bizim gibi motosikleti düzgün kullanmaya çalışan insanlara karşı ön yargı oluyor.

biz bunlara şehir eşkiyası demediğimiz müddetçe bunlar hep olacak!

bakın adam sadece kaldırım demyor, "kırmızıda geçiyorlar" diyor. yahu kırmızı ışıkta geçmek adam öldürmeye tam teşebbüs demek!..emniyetin sitesindeki kaza videolarına bakın, tamamı kavşaklarda (yani trafik ışıklarının olduğu yerde) e bunlaraa terörist demeyeceksin de ne diyeceksin!

----

ekleme yapmadan duramıcam. söylesem tesiri yok, ama işte sussam da gönül razı değil:

"aşırı süratliydim" "sıkışık trafikte kaldırımda kimse yoktu" diye "şimdi bende mi trafik teöristi oldum" diye aklınızca dalga geçiyorsunuz(!)...büyük ayıp. adam hem trafik teröristi olduğunu açık açık bağırıyor hem de bundan şikayetçi olanla dalgasını geçiyor...ben size ne diyeyim. Allah sizi ıslah etsin!..
    Dalga geçtim evet :D Onun abartarak "terörist" demesiyle dalga geçtim:D Kimseyi de savunduğumuz yok Allah'ın ıslah etmesine gerek yok. Benim yazdıklarımı hiç yapmamış olan varsa alnından öperim.Ben 2011 de ehliyeti alıp motor ve araba kullanmaya başladım hayatımda bir defa yaptım şu yazdıklarımı ki en basitinden etrafımda kimse yok sinyal vermeden şuraya döneyim buraya gireyim deniyorsa o da teröristtir,akıllı kavşağa nereden girilip nereden çıkılacağını kimin kime yol vereceğini bilmiyorsa o da teröristtir; telefon geldiği zaman sağa çekip durmadan telefon ile konuşuyorsa o da teröristtir.Trafikte kendisi hem araç kullanıyor hem video çekiyor kendisi de o zaman terörist oluyor :D

Velhasıl kelam kafanızı yormayın sinirlenmeyin aşırı tepki vermeyin trafikte ister sürücü ister yaya olun ilk hatanızda teröristsiniz

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    arndiol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    haber başlığı da resmen "1 ayda 10 cm" reklamları gibi.

İnsanlar fark etmeksizin olayları baska sekildeymiş gibi göstermeyi seviyor. Cem bey konusmasında parantez acıp herkes için söylemediğini belirtse iyi olurdu tabi ancak kime dediğini biliyoruz.
    Ben şahsen üstüme alınmadım; cünkü hiçbir dediğini yapmıyorum. Alınanlar bir kendi yaptıklarını sorgulamalı.

3. sayfa BirinciBirinci 123

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)