Keşke 180liği de olsaymış tadından yenmezmiş :(
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:08 ----------
Evet bilgilerimizde yazan motosiklelerimiz olduğu doğrudur.Zx10R babam kullanıyor Fz6N ben kullanıyorum.25 yaşındayım malum Türkiye şartlarında iş bulamadık 3 ünv mezunuyum ama iş yok.Aileden para almak belli bir süre sonra insanın zoruna gidiyor ve ben Scotish fold cinsi kedilerimin üretimini yapıp onları satarak motosikletimin eksiklerini tamamlamaya çalışıyorum.Buradanda bütçemin yettiği kadar sizlerden bilgi edinerek herşeyin en iyisini ve doğrusunu yapmaya çalışıyorum.Bu yüzdende evet 250Tl nin hesabındayım...Arada da senin gibi kendini bilmez hadsizler çıkıyor boş konuşan ama yapacak bir şey yok neye istiyorsan ona inan ağzımı açacam şimdide olmayacak...
Okadar insan bu post altında anlas hakkında olumlu yorumlar yapmış sen herşeyin nötr tarafından bakarak gene yok parçası kopmuş yok bir şey olmuş gibi yorumlar yapmışsın .Senin amacın yardımcı olmak değil boş muhabbet.Üyeliğin 2005 belliki benden yaşça büyüksün benden küçük büyük her insana saygı duyorum ben ama sana bu tavrından dolayı duymuyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:18 ----------
Şu yoruma bak;''arkasında durmak gibi şeylerden bahsedenlerin 250 cc en fazla motosikletleri olduğunu görüyorum.''
Motosiklet ruhtur,özgürlüktür,sevdadır bu işin cc si yoktur.
Ne oluyor 1000 liğe 600 lüğe binince adammı oluyorsun.
Senin bana yaptığını şuan ben sana yapıyorum varmı senin motorun yoksa bu siteye milletin canını sıkmayamı giriyorsun.
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:22 ----------
Bakacağım abi teşekkür ederim