2 Dominar 5000km ye yakın kamplı Türkiye turu.
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Yolunuz ve bahtınız açık olsun.
-
Kemal Yaradan yolunuzu açık, bileğinizi kuvvetli ve şürüşünüzü de neşeli eylesin.
-
eğlenceli olacaktır.
iyi yolculuklar
-
-
Kemal muhteşem bir yolculuk olacak İNŞALLAH.Yolunuz açık olsun.
-
Hayirli yolculuklar gittiniz yerlerin fotoraflarini ve kamp yerlerini fiyat araliklarini paylaşirsaniz bilgi sahibi oluruz yagmura yakalanmadan bol günesli günler 🏍️
-
İyi yolculuklar bol bol fotoğraf bekliyoruz
ABONE OLMAK İÇİN >>> youtube.com/channel/UC2pNC9t3HM5t01YezVcCwzw
-
-
-
Yolun açık olsun bolbol foto bekleriz
Motosikletimin üstü açık..
https://www.youtube.com/channel/UCp4K0dvqaCd6YAr_beEsudA/featured?view_as=subscriber
-
guven61 adlı üyeden alıntı
Yolunuz ve bahtınız açık olsun.
Tşk ederim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:53 ----------
bursalıali adlı üyeden alıntı
Kemal Yaradan yolunuzu açık, bileğinizi kuvvetli ve şürüşünüzü de neşeli eylesin.
Tşk ederim sende gelsene Ali abi.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:54 ----------
arndiol adlı üyeden alıntı
eğlenceli olacaktır.
iyi yolculuklar
Evet baya eğlenceli olacak şimdiden rotalarda bile değişim olacağı belli oldu tşk ederim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:56 ----------
kurubuzz adlı üyeden alıntı
Hayirli yolculuklar gittiniz yerlerin fotoraflarini ve kamp yerlerini fiyat araliklarini paylaşirsaniz bilgi sahibi oluruz yagmura yakalanmadan bol günesli günler 🏍️
Ustam ben ücretli kamp yerlerine karşıyım, ücret ödedikten sonra ne anladım o kamptan gider otelde veya pansiyonda yatarım en azından adam gibi yattım uyudum derim bizim ki tamamen spontane olacak, yağmur yiyeceğimiz kesin Karadeniz Bölgesi şuan biraz havası karışık tşk ederim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:58 ----------
stubborn adlı üyeden alıntı
Hayırlı yolculuklar.
Tşk ederim şurada sayılı saatler kaldı.
-
Kemal ,benim gelemeyişim tamamen duygusal nedenlerden dolayı.
-
mavellen adlı üyeden alıntı
Kemal muhteşem bir yolculuk olacak İNŞALLAH.Yolunuz açık olsun.
Tşk ederim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:18 ----------
burakrak adlı üyeden alıntı
İyi yolculuklar bol bol fotoğraf bekliyoruz
Hayırlısı ile yola bir çıkalım inşallah foto da video da paylaşacağım.
-
Akşam nemrut gölünde kamp atalım dedik 6 ayı ile baya bir kovalamaca yaşadık ve çadırları toplayıp Tatvan a bakan kısımda kamp atmak zorunda kaldık.
-
aman dikkat edin. Gerçi İstanbul da yaşadığın için ayılara alışık olman lazım ama farklı cinstir oradakiler huyunu suyunu bilmezsin.
-
Eagle7 adlı üyeden alıntı
aman dikkat edin. Gerçi İstanbul da yaşadığın için ayılara alışık olman lazım ama farklı cinstir oradakiler huyunu suyunu bilmezsin.
Gerçek ayı yoldaki trafik katillerinden bahsetmiyorum bildiğimiz doğada yaşayan ayı.
-
SON DURUM NEDİR ?
sağlam mısınız varmı sıkıntı
-
F54 adlı üyeden alıntı
SON DURUM NEDİR ?
sağlam mısınız varmı sıkıntı
Allah'a çok şükür sağlamız bir sıkıntımız olmadı ama ordan apar topar ayrılmak zorunda kaldık.
-
Kemal ayıların aile saadetine niçün limon sıkıyorsun ki . Baba ayı tam - akşam olmuş , ben bu yavru ayıların analarını nasıl kandırır ,mehtap seyretmeye götürürüm - hesabı yaparken , oraya iki tane demir at geliyor . Ayı , motosikletin egsozunun gürültüsüne mi yansın, dişi ayıdaki konsantrasyon
kaybına mı üzülsün bilememiş . Maaile başlamışlar sizi kovalamaya. Hayvancağız yerden göğe haklı kardeşim. Bi daha hiç kimsenin aşna fişnesine turşu suyu
ikram etme he mi? Sevgi ve selamlarla.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)