Tam bir Bıcırık ! | SUZUKİ GSX-S 125
Reklamlar
-
Herkese merhaba !
Başlangıç motosikleti hakkında aldığımız sorular eşliğinde Suzuki GSX-S 125'i anlatmaya çalıştık.Youtube kanalımıza abone olursanız ve videomuza yorum yaparsanız sevinirim.
İyi Seyirler...
https://www.youtube.com/watch?v=96vgbznkiUs
Reklamlar
-
gsxr 125 ile aynı motor var galiba bunda,cbf ile 80e kadar kafa kafaya gidiyordum bununla
-
biraz daha kücük yapsalarmış
tasarımını beğendıgım tüm motorlar yarım porsiyon resmen.
bknz. rn180
-
arndiol adlı üyeden alıntı
CBR125 ile arasında uzunluk olarak 20 mm kısalık var ama cbr den daha ince ve kısa pek fark oluşturmaz ama ben cbr ye zor sığıyorum bazen ki bu resimdeki dayım tam fixlenmiş ben binersem çocuğum olmayabilir :D
-
oldcockroach adlı üyeden alıntı
CBR125 ile arasında uzunluk olarak 20 mm kısalık var ama cbr den daha ince ve kısa pek fark oluşturmaz ama ben cbr ye zor sığıyorum bazen ki bu resimdeki dayım tam fixlenmiş ben binersem çocuğum olmayabilir :D
benım vulture cbr'den daha kısa daha alcak ama daha geniş.
ben 180 boy ile sırıtmıyorum ama tasarımı ile de alakalı ya da sırıtıyorum farkında değilim
Anger clouds judgement and it makes us do things that we end up regretting. Things we can never take back.
-
oldcockroach adlı üyeden alıntı
aman o konular hassas konular :D
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler