Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

bir klips 20 tl edermi? Yardım

REKLAM ALANI

2019 r25im için bir türlü klips bulamadım maliyeti 10kuruş olan klipsin tanesine serviste 20tl çekiyorlar. Yabancı alışveriş sitelerinde çok ucuz 10 tanesi 8tl ama 30-40 gün beklemem gerekiyor.Bana hemen lazım Elinde olup parasıyla yollabilecek birisi varsa memnun olurum.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Kardeşim oto parçacılarında boy boy sürüsüne bereket tanesi 1 tl bunların.araçların tamponla panel arasında ve iç trimlerinde kullanılan klipsin aynısı
    espresso bunu beğendi.

Seramik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    R1
    Her parçayı motosiklet parçası satan yerde aramayın. Oto sanayilerinde ne ararsanız en az yarı fiyatına var. Yormayın kendinizi. Paranıza yazık.
    espresso bunu beğendi.

uzay gemisi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    09
    Bundan büyük şehirde yaşıyorsan sanayi bölgesinde heryerde bulursun internette grenaj klipsi/kaporta klipsi diye aratırırsan bir sürü sonuç çıkıyor.
    Benim anlamadığım böyle basit birşeyin tanesi nasıl 20 TL olur başka bayilerden de fiyat aldınız mı? Mutlaka bir yanlışlık vardır 20 TL olamaz

Motosikleti
    ......
    Hemen, oto sanayiye gidiyorsun,

Kuş serisi veya tempra/uno/tipo/palio

Kapı iç trim(panzidot)kendinden dübelli diyorsun

mini poşet içinde 4 tanesine 4tl veriyorsun.

Hee birebir şekli benzemez ama ayni işi görür,belki daha sağlam bile olabilir.

Giderken yanina numune al,parçaci daha iyi yardimci olur(gerekirse karşiligini motordan sök,)
    espresso ve maktama bunu beğendiler.

sharkspeedr2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    İstanbuldaysan maslak Atatürk oto sanayii içerisinde Star Klips var oraya gidiyorsun birtane numunesini göster orada aynısı var japon araçlarında kullanılıyor birebir aynısı farklı falan değil
    serviste 20 tl olmasının sebebi dolar ile getirtikleri için oluyor.

ilkeronat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R1250GS
    Alıntı sharkspeedr2 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İstanbuldaysan maslak Atatürk oto sanayii içerisinde Star Klips var oraya gidiyorsun birtane numunesini göster orada aynısı var japon araçlarında kullanılıyor birebir aynısı farklı falan değil
    serviste 20 tl olmasının sebebi dolar ile getirtikleri için oluyor.
    bu da web adresleri sanirim http://www.reyondanal.com

YBRMANİA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CBR 1000RR(14)-YAMAHA YBR(12)
    Afedersiniz ama gene motosiklet olduğu için geçirmeye çalışmışlar gene her zaman olduğu gibi.

Kural [ Z ] - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bkz. İmza =>
    Sadece motosiklet için değil, yetkili otomobil servislerinde de klips fiyatları beyin yakıyor.

Arkadaşların da belirttiği üzere bir oto yedek parçacı işinizi görür ancak ne olursa olsun mutlaka yanınızda örneği ile gitmelisiniz. Toplam uzunluk, kapalı çapı, açık çapı, genleşme noktası derinlikleri fark eder. Dışarıdan birebir aynı görünür ancak yerine taktığınızda boşta kalıp düşebilir veya yerine takılamaz, zorlandığında kırılabilir. Bu nedenlerle alırken mümkün olduğunda birebir aynısını temin etmeye çalışın.

arndiol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    20 bin tl'lik motorun malzemelerini parça parça alıp kendin montajlasan 100 bin tl e geliyor zaten

yedek parçadan %500 kar elde ediyorlar.

mavellen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    İkitarafıda açıksa idareten plastik kelepçe kullan.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    SD 1290R
    Alıntı arndiol adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    20 bin tl'lik motorun malzemelerini parça parça alıp kendin montajlasan 100 bin tl e geliyor zaten

yedek parçadan %500 kar elde ediyorlar.
    Muhtemelen daha fazla tutar. Ancak bu demek degil ki %500 kar ediyorlar.

Cunku bir motosiklet aldiginizda toptan tum parcalari almis oluyorsunuz. Ancak ayri ayri parcalarin icinde modele ozel bir suru parca var. Biri kaza yapacak ta o parcaya ihtiyaci olacak ta degisecek. O zamana kadar rafta bekleyip duracak, satmak uzere almis olanin parasini baglayacak. O raftaki yeri hizli satan bir urun almis olsa belki on kez daha cok satip on kat daha fazla kar getirecek.

O yuzden orijinal parcalar pahalidir.

Bir sey pahali olunca ille de bir suistimal olmak zorunda degil.

Hic bir esnaf musterisini kaciracak kadar yuksek fiyat cekmek istemez. Mumkun oldugunca elde ettigi kar'i arttirmak ister.

arndiol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosiklet üretim hattını bilmiyorum ancak büyük bir beyaz eşya fabrikasında yedek parça ile birlikte çalıştığım için bu yorumu yapabilirim

Revizyon görmemiş bir yedek parça ise emin olun kar oranı %300'e yakındır.
    Revizyon görmüş kullanılmayan bir yedek parça ise stokta durdugundan dolayı %500'i bulur.

bu arada kar olarak bahsettiğim servis değil marka.

bulunduğum yerde parçadan çok aradım otomobil parçası olan yerlerde çoğu yer uygun parça bulamadı o yüzden konu açmak istedim borca girip motor alıyoruz küçücük parçasına bayi 20 tl istiyor başka yamaha bayisi olmadığı için burda soramadım internet siteleri baktığımda türkiyede yok çok saçma yabancı sitelerde sürüsütle fazla gelmesi için 30-50 gün arası kargo geliyor 6 tane lazım orjinal alsam 120 tl vericem cidden yazık bu paraya

Motosikleti
    Bkz. İmza =>
    Bu hangi Marka/Model' in tam olarak neresindeki klips? Detaylıca yazabilir veya resim gönderirseniz yardımcı olabilirim.

Ayrıca buna görselde en yakın klips Toyota' nın Kapı ve Tamponlarında kullandığı klips. Ölçüleri de tutarsa tamamdır. Bir kumpasla ölçüp mağazaya iletirseniz teyit sağlayabilirler. İlgili ürünün linkine buradan ulaşabilirsiniz. 20 adedi 15 TL. Bu değilse de mağaza ile görüştüğünüzde yardımcı olabilirler. Ayrıca Hyundai' nin bu klipsi de gösterdiğiniz örneğe oldukça benziyor, mağaza resimlerinde ölçekleme de yapabiliyorsunuz, buraya da bir göz atın. Yine de bulamazsanız bana özelden yazarsanız yardımcı olmaya çalışırım.

Eğer MT-07' nin arka çamurluk alt bağlantı klipslerinden arıyorsanız dikkatli olun. Orada birbirinin aynı görünen iki farklı tipte klips mevcuttur, açık ölçüleri farklıdır. Biri diğerine uymaz, yerinden kendiliğinden çıkıp düşecektir.

Alıntı Kural [ Z ] adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu hangi Marka/Model' in tam olarak neresindeki klips? Detaylıca yazabilir veya resim gönderirseniz yardımcı olabilirim.

Ayrıca buna görselde en yakın klips Toyota' nın Kapı ve Tamponlarında kullandığı klips. Ölçüleri de tutarsa tamamdır. Bir kumpasla ölçüp mağazaya iletirseniz teyit sağlayabilirler. İlgili ürünün linkine buradan ulaşabilirsiniz. 20 adedi 15 TL. Bu değilse de mağaza ile görüştüğünüzde yardımcı olabilirler. Ayrıca Hyundai' nin bu klipsi de gösterdiğiniz örneğe oldukça benziyor, mağaza resimlerinde ölçekleme de yapabiliyorsunuz, buraya da bir göz atın. Yine de bulamazsanız bana özelden yazarsanız yardımcı olmaya çalışırım.

Eğer MT-07' nin arka çamurluk alt bağlantı klipslerinden arıyorsanız dikkatli olun. Orada birbirinin aynı görünen iki farklı tipte klips mevcuttur, açık ölçüleri farklıdır. Biri diğerine uymaz, yerinden kendiliğinden çıkıp düşecektir.

usta motor 2019 yamaha r25 grenajlar için olan kliplerden detaylı resim atayım usta

Motosikleti
    Dominar D400
    İhtiyacım olur diye nisan2019'da aliexpressten 10 farklı türün her birinden 20 parça olacak şekilde 10x20=200 parçayı 10 $ civarına almıştım.
    Beklemek istemiyorsunuz ancak ben yine de aliexpress tavsiye ederim, 15-30 arasında elinizde oluyor genelde.
    LINK

okanbagiscan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Benim İnsignianın arka koltuklarını yere bağlayan klipsleri kırılmıştı.Klipsin tansine 87 tl fiyat çekiyor yedek parça sitelerinde servise sormadım bile.Yukarıda arkadaşın verdiği Star klips ten Audi A5 e uygun olan modelini 5 tanesini 20 tl ye aldım benim arabama uydu.
    Adamların listesine kataloğuna bakın uyan bir şey illa vardır.

Motosikleti
    Bkz. İmza =>
    Alıntı HocaDeler adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    usta motor 2019 yamaha r25 grenajlar için olan kliplerden detaylı resim atayım usta
    Malesef 2019 R25 için klips önerebilecek kadar o modele özgü teknik bilgim yok. Ancak size önerdiğim linklerdeki mağazalara klips ölçülerini iletirseniz yardımcı olacaklardır.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)