Enduro kullanıcılarını ayırıyorum. Enduro kullanıcı başkadır , SS merakı olan genç profil farklıdır. Zaten o profil 1000rr a merak salıyor Afrika Twine değil..
Ülkeden ülkeye çok şey değişir kardeşim. Kültürden kültürede değişir.. Geçenlerde bir Polisimiz belediyenin fıskiyelerinin asfaltı gereksiz sulaması nedeniyle şehit düştü.. Bu riskin en az olduğu gelişmiş bilinçli toplumları örnek gösterdim ben..
Türkiyede istediğin kadar prof. sürücü ol.. Bizim trafik , yol , kullanıcı profilimiz belli..
Kaygılanma çocuk herkes ölür, kimi toprağa, kimi yüreklere gömülür.
600RR deli bir motor tutması zor olabilir. Ama bende CBR 500R ile başlamış biriyim ( Direkt motosiklet kullanmaya) o yüzden bana laf düşmez.
Eleman, konuyu açıp kaçmış. Bizde burada yazıp çiziyoruz
Yorumlarınızı teker teker okudum. 600 RR almaktan vazgeçtim. rc390 almaya karar verdim. Allah nasip ederse pazartesi günüde alıcam inşallah. Ekipmanlarımı ayarladım. 5850 tuttu bi motor parası resmen :( Bu motorla tahminen 10000 km yapıp bunun içindede eğitim alıp 600RR a dönücem inşallah. Yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Varolun sağolun.
Kardesim heyecan istiyorsan KTM Duke 390 al bence. Hem senin tecrübene uygun. Hem 600rr gibi abs siz değil ve inan bana ABS önemli. Bırak şu rr sevdasını. Hayat güzel. Yaşamaya ve gazlamaya devam.
Edit : Son yazdığını okumadan bunu yazmıştım. Çok yakın bir tahminde bulunmuşum. Ekipmanların ve eğitim düşüncen için helal olsun sana.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)