Soğanlı Geçidi ve Bayburt Yaylalarına gittim (hemi de tek)
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Güzel bir gezi olmuş.
O siste nasıl kullandın?
İster araba ister motor kullanayım, sisten korkarım.
-
Çok güzel gezmişsin Burak. Ellerine sağlık.
2017'de ben de Soğanlı'yı Rally'le geçmiştim. Sultan Murat'ta da bir gece kalmıştım.
Depreşti anılar...
-
güzel gezi olmuş, tebrikler ayrıca paylaşım için teşekkürler
-
alacağım en sonunda bende bir rallyy. du bakalım
-
İlla aldıracaksınız bir rally bana da. yaylalar, dağlar, sis ve yağmur bu resme bitiyorum.virajı çok hızlı dönmekten bile daha zevkli geliyor.buz gibi çeşmelerden yayla suyu içmek.manzaraya karşı bir sigara yakmak.ıslanmak ve üşümek sanırım yakın zamanda enduroya geçeceğim.
-
ufoz adlı üyeden alıntı
Güzel bir gezi olmuş.
O siste nasıl kullandın?
İster araba ister motor kullanayım, sisten korkarım.
Ben de aksine sisli havada sürmeyi severim ama kötü yanı hiçbir şey göremiyorsun. Zaten epeyce yavaş gittim inek falan cikiyordu habire
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:18 ----------
guven61 adlı üyeden alıntı
Çok güzel gezmişsin Burak. Ellerine sağlık.
2017'de ben de Soğanlı'yı Rally'le geçmiştim. Sultan Murat'ta da bir gece kalmıştım.
Depreşti anılar...
Teşekkür ederim Sultan Murattan gecerken aşiri sekilde sis vardi pek birsey goremedim. Havanin acik oldugu bir zamanda tekrar gidicem.
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:20 ----------
Rica ederim bu arada toplam 372 km yol yapmisim ustte yanlis yazmisim
ABONE OLMAK İÇİN >>> youtube.com/channel/UC2pNC9t3HM5t01YezVcCwzw
-
Kazasız belasız yolculuklar. Anlamadığım soğanlı tabelasına neden ateş etmişler ?
-
istanbuls34 adlı üyeden alıntı
Kazasız belasız yolculuklar. Anlamadığım soğanlı tabelasına neden ateş etmişler ?
Artık bonzai etkisi mi dersin gerizekalılık mı o sana kalmış. Sorsan onlara en büyük milliyetçi onlar sağda solda lafla ülkeyi kurtarırlar bellerinde silah varya direk polat alemdar modu
ABONE OLMAK İÇİN >>> youtube.com/channel/UC2pNC9t3HM5t01YezVcCwzw
-
çok güzel yerler anılar herkeste olduğu gibi bende de debreşti
haziranda karadeniz yaptım buraları gezdim aydınpınar gölü var gümüşhane ye bağlı mükemmel yerler
-
Soğanlı Geçidi 2330. Not almış olayım bir kenara... O kıvrım kıvrım yollar da güzel... Ters tarafta kaldığı için pek yolumun üstü değil tabii de, belki geçeriz günün birinde ... Güzel gezi olmuş... Heveslendirici! Rally konusunda Kuba Blackcat diye de yazmış olayım; hani bütçe bakımından düşünmek isteyenlere...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)