Merhaba dostlarim tek teker alistirmasi veya egitimi gormek istiyorum egitimini veren bir yer var mi acaba ?
Merhaba dostlarim tek teker alistirmasi veya egitimi gormek istiyorum egitimini veren bir yer var mi acaba ?
Altın elbiseli adamın tek teker yapmak üzerine paylaştığı videoyu izleyebilirsin baya iş görür
Fazla zor birşey değil aslında motor güçlüyse gazla bile gelir ama 50-60 hplik motorlarla biraz zor. devri sabit tutup debriyajı direk bırakıyorsun direk tekere gelir ama anlatıldığı kadar kolay değil. çok fazla alıştırma ister ve her alıştırmada motorunun aktarma organlarına ciddi şekilde zararlar verirsin
Millet iki tekerde zar zor gidiyor.
Ben de istiyorum, ama olmuyo :( Sonra zaten tehlikeli bişey diye avutuyorum. 100cc cub ile az çok yapıyordum, bununla 1.vitesten öteye gitmiyor, gücü yetmiyor. 130-140 kiloluk makineye 10 beygir koyarsan olcağı o. Neyse yapmayın zararlı zaten ya, uzun süredir denemiyodum deneyesim geldi bak
bir ara ben yapıyordum az buçuk ama inan zengin işi, zincir dişli seti çabuk yıpranıyor, debriyaj balatası daha erken bitiyor ve motorun diğer aksağamlarına fazla baskı uygulanmasına sebep olan bir iş. yapma derim. bisiklet ile ön kaldırıyorum ben genelde
kafa koymuşsun bot dahil full ekipmanın olsun sırt ve bel özellikle sağlam olsun.
Valla artik heves kalmadi zaten biseye egzozdan 1002 lira ceza yedik 7 gun hak verdi :D erteledim bu planimi motorum mt7 teker makinasi zaten ama benim icimde korku oluyor kendi kendine gaz acinca geliyor ama hemen saliyorum geri 2 3 cm kalktiktan sonra
Ağzına yüzüne vurma ihtimalin çok fazla.
Honda Akademi'de Güvenli Sürüş eğitimlerini tamamladıktan sonra size özel "tek teker" eğitimi alıyorsunuz
ya bırakın allasen; tek teker yüzünden motorcuların yarısı rezil oluyor
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)