Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

apachi cross

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Mondial 150 MG Superboy
    Herkese selamlar Arkadaslar. Apachi 250 cc cross almayi dusunuyorum. Ancak bu motora plaka cikarilmadigini of road oldugu icin plaka ruhsat cikmadigini soyluyorlar. Faturayla emniyete gitsek ruhsat alamazmiyiz. Bu konuda bilgisi olan var mi. Fatura kesiliyorsa nasil plaka ruhsat olmaz muayene falan nasil oluyor vergiler nasil odeniyor. Sehir icine girmek gerektiginde ne yapiliyor. Cevaplar icin simdiden Tesekkurler.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    WR 250 R
    stop lambası, farı, sinyali , aynayı ayarla sokarlar trafiğe.

Motosikleti
    Mondial 150 MG Superboy
    Eyvallah. Ama ruhsat almaya gittiginde emniyette motora bakmiyolarki. Yani normal bir motor gibi plaka ruhsat alamazmiyiz.

Motosikleti
    rx3
    alacağınız motor 2. el trafikten cekilmiş ise muayneye girmeniz gerekecek. sıfır faturalı bir arkadaşsa direk ruhsatını alırsın noterde biter iş.

Motosikleti
    sym fiddle 3
    Sadece fatura yetmiyor sanayi bakanlığından ithalatçı firma tarafından alınmış bir uygunluk belgesi gerekiyor noterler den öğrenilebilir

Motosikleti
    Yoqhtır...
    Offroad die geçiyorsa hiç uğraşma o araç trafiğe çıkmaz. Dirtbike die geçer ve neredeyse her ülkede trafiğe çıkışı yasaktır. Fatura olması trafiğe çıkarabilirsin demek değildir. Benim buzdolabımında faturası var. Plaka çıkaracağım der isem olur mu? Olmaz. Aynı mantık. Uygunluk gereksinimleri var.

Motosikleti
    Mondial 150 MG Superboy
    Tamam Arkadaslar. Baska motor bakicam Tesekkurler.

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:36 ----------

Benim uygunluk belgesi hic aklima gelmemisti😳

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)