Merhaba arkadaşlar, bu hafta sonu şöyle tam bir uzun sayılmasa da rizeden orduya kadar gitme niyetim var gidiş dönüş 700km cıvarı yol yapıyor daha önce bundan daha uzak mesafeler gittim ama kamp ilk defa yapacam. Ordu da perşembe civarında haritada burun gibi görünen bölgeyi gezip orada sahil kesimlerinde bir yerde kamp yapmak istiyorum. İnternetten biraz araştırdım o bölgede kamp alanları falan varmış ama çok kalabalık olsun istemiyorum zaten tek gidicem kafa dinlemek istiyorum. Sizlerin tavsiye edeceği bir yer var mı o bölgede. Bir de merak ettiğim şey istediğim yere kamp yapabilir miyim? yani istediğim derken gidip te adamın evinin bahçesini kastedmiyorum. Mesala güzel bir kumsal bulursam oraya kamp atsam sorun yaşar mıyım? aslında yeni malzemeler aldım çadır, uyku tulumu, mat, sandalye vs. amatör kampçılık işte onları yavas yavas denemek istiyorum ne gibi eksiklikler sorunlar yaşarım, kendimi yavas yavas alıştırmak için. Seneye mayıs haziran arasında yıllık iznimde bir Türkiye turu planım var o zamana kadar gerek motorda gerek kamp malzemelerinde olabilecek tüm eksiklikleri tamamlamak.