Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Yakıt hırsızlığına karşı nasıl önlem alırız

REKLAM ALANI
    rumelian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    150’lik düz karbüratörlü motorum var. Apache yakıtım farklı yerlerde iki defa çalındı. İkisinde de karbüratörün tahliye vidası kurcalanmış ve tahliye hortumunu yerde buldum. Tahliye vidasını japon yapıltırıcısıyla falan bozsam diyorum, eh o da lazım? Artık dolu depoyla dolaşmaya korkuyorum.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    EUOGLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    mt 25
    Tek cevap guvenli yerlere parketmek

yamtareroglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Satıldı :(
    250cc ve altı motosikletlerin bir çoğunda aküye ve kritik ekipmanlara bir tornavida yardımıyla kolayca ulaşılabiliyor. Bu konuda motosiklet üreticilerinin yeni projeler/tasarımlar geliştirmesi gerekli bence. Bir motorun bujisine, yakıt hortumuna, aküsüne ulaşabilmek bu kadar kolay olmamalı.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Alıntı yamtareroglu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    250cc ve altı motosikletlerin bir çoğunda aküye ve kritik ekipmanlara bir tornavida yardımıyla kolayca ulaşılabiliyor. Bu konuda motosiklet üreticilerinin yeni projeler/tasarımlar geliştirmesi gerekli bence. Bir motorun bujisine, yakıt hortumuna, aküsüne ulaşabilmek bu kadar kolay olmamalı.
    CC farketmiyor işini bilen bir hırsız alet çantasıyla gelip 1000rrın alt motorunu bile iki kişi 10dkda söker gider burda alınacak tek önlem motoru tenha yere koymamak garaja koymak vsvs

rumelian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    2 arkadaşımın başına daha geldi. Bir tanesi çalan tanıdıktır diye şöyle bir not yazmış:

https://eksiup.com/p/ye970572p8ev

Çünkü çalan kişi hep benziniğe gidecek kadar yakıtı bırakıyormuş.

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:26 ----------

Resim gözükmedi mobilden yazıyorum tekrar link:

https://eksiup.com/p/ye970572p8ev

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)