Telefon tutucuları hakkında bilgi arıyorum
Reklamlar
-
29 Ağustos 2019, 17:38
oktayakgoz adlı üyeden alıntı
Bunun aynısını geçen sene kazım ayı gibi Hasanpaşa taraflarında sosyal medyada çok reklamı yapıla bir dükkandan 60 liraya aldım. takmak için de ayrıca 10 lira istediler, aynayı söküp nasıl takılacağını bilemediğimden eee takın o zaman demiş bulundum. toplam 70 lira verdim ama takarken aynanın somununu düzgün sıkmadı, eve gelince söküp tekrar kendim düzgün takmış oldum. Montaja bile ayrı para isterlerken doğru düzgün montaj yapmayan o dükkana bir daha uğramam.
Ama telefon tutucudan memnunum. Kocaman no4 telefonum bile sığdı içine.
Tek sorun telefon açıkken şarjı çabuk bitiyor o da telefonun sorunu. motorda şarj edecek bir şey daha lazım.
Reklamlar
-
29 Ağustos 2019, 18:13
oktayakgoz adlı üyeden alıntı
1 senedir kullanıyorum fakat artık bağlantı yerine güvenemiyorum gevşemeye başladı iyice. Olmazsa japonla sabitleyip geçicem.
-
29 Ağustos 2019, 18:30
okanbagiscan adlı üyeden alıntı
O telefonu tutan kollar yaylımı.Nasıl sabitliyorsun telefonu.
Aynen, kolları açıp telefonu koyup kolları bırakınca tutuyor.
-
29 Ağustos 2019, 20:06
freewill adlı üyeden alıntı
1 senedir kullanıyorum fakat artık bağlantı yerine güvenemiyorum gevşemeye başladı iyice. Olmazsa japonla sabitleyip geçicem.
Kenarında bir yer var ip bağlıyorsun. Düşerse kaybolmasın diye. Onu kullanabilirsin.
-
Ram mount çakması x şeklindeki usb şarjlı tutucuyu söküp bunu taktım. Telefonla temas eden bölümlerinde kauçuk mevcut ve yaylı mekanizmasıyla telefonu iyi kavrıyor. Yine de güvenmezseniz plastik parçayla telefonu sarıp sabitliyorsunuz. Ufak tefek fazla yer de işgal etmiyor..
https://www.avansas.com/addison-ads-...tutucu-p-77682
-
amma da çok bu sıkıntıyı yaşayan varmış sanırım gidon arası çanta olanı alacağım forge gt markanın gözüme en sağlam ve kullanışlı o gözüktü..
-
ahmetmert58 adlı üyeden alıntı
amma da çok bu sıkıntıyı yaşayan varmış
sanırım gidon arası çanta olanı alacağım forge gt markanın gözüme en sağlam ve kullanışlı o gözüktü..
Tabii ki bunu yapmalısın, bir kere telefon yağmur geçirmez plastik bir kabın içinde, ayrıca ufak eşyaları da taşıyabileceğin bir çantan olacak, aklın yolu bir
Honda NSS Forza 300 İnceleme Videosu [ https://www.youtube.com/watch?v=E9QdDCCxKpc ]
Mondial 150 Sentor İnceleme Videosu [ https://www.youtube.com/watch?v=Rl79HfGpcS4 ]
-
bu fermuarlı tutucular pek sağlıklı değil
en güzeli yaylı sistem 4 kollu olanlar
-
fermuarli tutacak kullaniyorum. yasadigim sikintilar;
-yazin cok sicak oldugu icin telefon kapali kabin icinde soguyamiyor ve isinmadan dolayi yavaslama ve sogutma uyarisi veriyor cihaz.
-kışın ise hafif yagmur nem olursa bile kilifin yuzeyi bugulanma yapiyor, ekran gorunemiyor. kenara cekip kilifi iç kisimdan silmek gerekiyor.
ben fermuarli koruyucudan randiman alamadim. bu basligi gorunce mutlu oldum. yukardaki arkadasin onerdigi urunu siparis ettim. aynisini aliexpresste gormustum ama son siparisim 3 aydir gümrük sorunu yuzunden gelmeyince almamistim.
-
BikeManiac adlı üyeden alıntı
fermuarli tutacak kullaniyorum. yasadigim sikintilar;
-yazin cok sicak oldugu icin telefon kapali kabin icinde soguyamiyor ve isinmadan dolayi yavaslama ve sogutma uyarisi veriyor cihaz.
-kışın ise hafif yagmur nem olursa bile kilifin yuzeyi bugulanma yapiyor, ekran gorunemiyor. kenara cekip kilifi iç kisimdan silmek gerekiyor.
ben fermuarli koruyucudan randiman alamadim. bu basligi gorunce mutlu oldum. yukardaki arkadasin onerdigi urunu siparis ettim. aynisini aliexpresste gormustum ama son siparisim 3 aydir gümrük sorunu yuzunden gelmeyince almamistim.
hangisini sipariş verdiniz?
gelince küçük i inceleme yazarsanız bizlerde bilgi sahibi oluruz
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
-
Gökhan_Aygün adlı üyeden alıntı
Tabii ki bunu yapmalısın, bir kere telefon yağmur geçirmez plastik bir kabın içinde, ayrıca ufak eşyaları da taşıyabileceğin bir çantan olacak, aklın yolu bir
Bende de Forte marka olan var memnunum, telefon tutucu kisminin guzel yanlarindan biri de cantaya velcro bant (cirt bant) ile baglaniyor, durdugun zaman telefonu plastik koruyucudan cikarmadan cantadan ayirip yaninda goturebiliyorsun. Canta kismi cok buyuk degil ama ise yariyor, kucuk esyalari aliyor. Kablolar, islak mendil, bez vs.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)