Titreşim çok önemli değil dersen Tvs Apache. Sağlamdır, kolay kolay bir şey olmaz ama parça fiyatları (Kuralkan kadar olmasa da) pahalı.
Titreşim çok önemli değil dersen Tvs Apache. Sağlamdır, kolay kolay bir şey olmaz ama parça fiyatları (Kuralkan kadar olmasa da) pahalı.
Ehliyetimi aldığım motosiklet hero hunk 150 idi ama gel görki o motorun 2.el piyasası 6500 den aşağı değil noter masraflarını katınca benim için hayal oluyor
125cc motorları küçümsemeyin. Evden okula gideceğiz die şekle şemale önem vermeyin. Cg alın, kimse suratına bakmasa da olur. Motosikleti sürmeyi, trafiği okumayı, özgürlüğünüzün tadını çıkarın. Gerekirse Honda spacy bakın. Paketli motoru die hor görürler lakin yağını, benzinini eksik etme. Seni asla yolda bırakmaz. Amaç ayağı yerden kesmek ise fazla düşünmeye gerek yok. Cg’nin tek kötü yanı tubeless lastik yok die biliyorum. Bir fırsat yakalasam, benim motorun yanına bir cg koyacağım. Zararı olmaz, faydası olur...
15bin km TVS apache rtr150 kullandım bir kez tekerleği patladı bir kez de konjektör değiştirdim onun dışında yağ ve zincir bakımı artı benzini gider sayabilirim tek dezavantajı ikinci eli yavaş ve çok dengesiz fiyatlar dönüyo ancak aradığın fiyat aralığında çok rahat bulabileceğin bir model kmsi dijital filtre vs parçaları çok pahalı değil başa çıkabilirsin ama arkadaşların dediği gibi motosiklet farketmeksizin trafiği okumayı öğrenmen için herhangi bir motosiklet işini görebilir cc'sine görünüşüne top speedine laf eden dallamaları dikkate almamanı öneririm zira commuter motosikletin racingten farklı bir kullanım amacı olduğunu kavrayamayanlar b'k atmayı çok seviyor bu tarz motosikletlere sen yoluna keyfine işini görüp görmediğine bak altındaki alet nolursa olsun
2. El temiz bi kuba cr1 veya rks titanic 150 S işini görecektir. Gayet de konforludurlar.
Özelden bi ulaşsana hocam bakalım bi
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:02 ----------
Titanic 150 s i de düşünüyorum ancak o motorda parça sıkıntısı kronik bi sorun çeker miyim beyahut yedek servis ağı gibi gibi sorunlar oluşur mu
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)