Abi nie herkes cebinden yaptirma moduna girmiş. Karsi taraf belli ki haksiz ve bunu kaza tutanagina aktarirsaniz motorunuzu para vermeden tamir ettirirsiniz.
Abi nie herkes cebinden yaptirma moduna girmiş. Karsi taraf belli ki haksiz ve bunu kaza tutanagina aktarirsaniz motorunuzu para vermeden tamir ettirirsiniz.
Konuya girip vay cbfunde hastasi varmış demekki dedim kendime ama kiskanmadim tabi imrenmiştim
Cok gecmisler olsun hocam
Barış geçmiş olsun gözü kalanın gözü çıksın moruk
Gecmis olsun. Benim gozum kalmistir kesin. Saka saka. Gozukmuyor hizli resim yurt disina malum. Mumkun degil yani.
Gerci @Fatih.met'in motosikletinin temizligi etkilemisti beni. Malesef gunluk temizlik rutinim binmeden once fardaki asiri buyuk bocekleri ufurmekten ibaret. B@& goturuyor bu aralar.
kasksız kullanmayın derken !
yoksa sende kask yokmuydu
geçmiş olsun
yaklaşık 5 yıldır elime bez alıp motor silmem gerçekten çok fesat insan var maşallah demez kimse
Geçmiş olsun toprahım . Allah beterimden saklasın
off İçim gitti be abicim geçmiş olsun dün benim motoru yıkarken seninki geliyordu sürekli aklıma bende seninki gibi parlatmaya çalışıyordum.
Çok geçmiş olsun. Allah beterinden saklasın. Şahsen gözüm kalmadı ama güzel bakmışsınız takdir etmedim değil.
Gerçekten millette göz var. Bir keresinde motorun parlıyor keşke ben de olsa dediler 5 dakika sonra önüme biri kırdı yatırdım motoru. Motor yapılır merak etme,sana bir şey olmasın. Çok geçmiş olsun. "Hayatta kalın,bir ömür boyu sürün."
geçmiş olsun kardeşim
Geçmiş olsun kardeşim, umarım birdaha yaşamazsın.
geçmiş olsun hacı, bir büyük devirirsin artık. ister istemez can sıkılıyor ama mecbur unutuyorsun bir süre sonra.
bende motorumun eski resimlerine bakıp dertleniyorum, şimdiki halini baya bakımsız :(
eski hali
motor bloğunun temizliği
sağlıklı oldunuğunuz için şanşlısınız motorda çok birşey yok gibi güzelce toplayıp binersiniz ilk başta öyle düşünüyor insan ama sonra yaptırınca eskisi gibi olur merak etme geçmiş olsun korumasız asla binmeyin düzelinceye kadarda binmeyin tutanak tutturun tutmadıysanız servise bırakın motoru önünüze kırdıysa karşı tarafın sigortasından yaptırısınız değer kaybı başvurusunu da yapınız
Nazar, gerçekten nazar yav. Bir gün benzin istasyonundayım. Motoru yıkattım lastiklere hava basıyorum ve o kadar masumum ki; kafamda kask üstümde mont ve hava 30 derece falan. Yanıma bi bmw M4 Yanaştı, başladı konuşmaya "Kardeşim ne kadar güzel motor bu ya bende de vardı eski modeli bunun ne kadar değişmiş. Çok güzelmiş bu ben de alıcam yakında güle güle kullan vs 10 dakka konuştu"
Sonuç: 2 Saat sonra yokuş aşşağı devirdim motoru.
Diğer örnek; Arkadaşa motoru verdim 5 dakika tur atsın diye. (Ehliyeti ve kendi motoru var) Geldikten sonra şöyle dedi;"Kanka frenlerin çok güzel, motor duruyor direkt".
Sonuç: 3 Gün sonra sokak girişinde bir aracın yandan çarpması sonucu Motorun sadece ama sadece Ön fren maneti kırılması ve arka merkezi patlaması. Haricinde çizik yok.
Geçmiş olsun lütfen dikkatli olalım KASK Olmadan asla!
Geçmiş olsun dilekleri için teşekkür ediyorum arkadaşlar..
grenajlarda çok büyük sorun yok ama kırık ve çatlaklar mevcut,sizce bunları tamir mi ettirmeliyim yoksa sıfırını mı almalıyım?
tamir daha ucuz tutacaktır ama eskisi gibi olur mu?
tamir ettirecek usta tavsiyesi alabilir miyim
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)