Aynen benimde öyle şuan. Bir ara bakacağız kışı bekliyorum aslında hem genel bakım için hemde iş yoğunluğu azalıyor.
Nereye gittiğin değil, kiminle gittiğin önemlidir...
valla bi ustada sizin dediğiniz gibi diyor bakalım önümüzdeki günlerde uzun yol yapıcam yine aynı sorunla karşılaşırsam direk servise gip o ustanın dediği parçaları değiştirtip tekrar denicem oda olmazsa diğer ustanın dediği gbi bizim 2017 modeller vakumlu karbıratörmüş onu düz karbıratör alıcam bide öyle denicem oda olmadımı yeni aldığım honda cbf imi veda edmek zorunda kalıcam çünkü motor gitmiyor gitmediğinide geçtim zorladınmı tekleme falan filan biraz internette araştırdım yağ yakma gibi sorunlarıda varmış bakalım hayırlısı inşallah çözülür
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:43 ----------
sizinkini karbıratörü düz olduğu için ciğerli olabilir dün burdan yazdı ustanın biri benimki vakumlu oduğu için hem ciğerli gaz yemiyormuş hemde yüksek hızda giderken dip gazda benzin yetiştiremediği için tekleme yapıyormuş öyle söylüyor bende olmadı vakumluyu söktürüp düz karbıratör taktırmayı düşünüyorum
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)